Visma Consulting AB

Systemutvecklare till Visma Consulting GIS Solutions

Hej där! Jag heter Benjamin och jobbar som systemutvecklare och enhetschef på GIS Solutions på Visma Consulting och jag har verkligen världens roligaste jobb. Jag älskar allt som har med utveckling att göra och lever därför idag drömmen, på arbetstid. Tror du mig inte så utmanar jag dig till att läsa vidare!

Vi söker nu medarbetare till mitt team och jag hoppas att det är dig vi söker, men kanske ännu mer, att vi är dem du söker! Vill du vara med och verkligen göra skillnad för din arbetsplats och dina kollegor? Vill du ta del av kundernas glädje, när dem tar emot ännu en livfull leverans från oss? Då kommer du att trivas hos oss!

Din nya roll 

Du kommer att vara involverad i allt från upphandling, möten med kund, kravbildning, estimering till hela utvecklingscykeln med design, utveckling och test. Leverans, drift och förvaltning.  Här kommer du att vara med och spela en viktig roll i att förverkliga kundernas önskningar, visioner och behov, när vi från ingenting skapar högkvalitativa produkter som ibland överträffar, till och med, våra egna förväntningar. Nyckeln till detta är engagemang, vi utnyttjar allas styrkor och ingen står vid sidolinjen. Alla får sin beskärda del av att vara uppfinnare, designer, kravställare, utvecklare, arkitekt och delta i kundrelationer - inte en enda tråkig dag. 

Vi är ett tight team som gillar att ha kul ihop. Bland annat anordnas brädspelskvällar på regelbunden basis för dem som är sugna. Utöver detta har vi även kick-offs och andra aktiviteter, som after work och code-bashes. Vårt team präglas av en kultur av hjälpsamhet och vi är alla  engagerade i varandra och varandras projekt. 


Vem är du?

För att vi ska trivas tillsammans långsiktigt har dina personliga egenskaper stor betydelse - vi söker efter dig som har en hög grad av engagemang, eget driv och arbetsglädje. Vi tror att du är en person som både vill jobba i och bidra till en positiv arbetskultur. Du är en fullstack-utvecklare och arbetar gärna i en mindre grupp men är ändå självgående. Du tar stolthet i ditt arbete och trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter. 

För att få en flygande start hos oss tror vi att du har bra koll på följande:

  • Erfarenhet av att jobba med hela kedjan inom systemutveckling

  • Duktig på att problemlösa

  • Kan kommunicera dina grymma lösningar till andra på ett effektivt sätt

  • Har du dessutom kunskap inom geografisk information blir vi extra glada

Som systemutvecklare på Visma GIS Solutions kommer du arbeta med många olika tekniker som t.ex:

  • JavaScript och HTML5 (med hjälp av ramverk som tex OpenLayers och Angular)

  • .NET, C# och Java

  • Git och Gulp

  • Relationsdatabaser med spatiala tillägg som PostgreSQL med PostGIS

  • Kartservrar och GIS-programvaror som GeoServer, ArcGIS och QGIS

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då oss din ansökan CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag, 2020-03-25. Har du frågor om tjänsten kontakta Benjamin Sijercic på benjamin.sijercic@visma.com

Varför Visma?

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

På vår del av Visma - Visma Consulting AB - är vi 135 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Kristianstad, Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare - bli en av oss!

 

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!

 

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-03-25

Arbetsplats/placeringsort:

Kristianstad

Kontaktpersoner:

Benjamin Sijercic

mob: +46 768365616

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm