Visma Consulting AB

Utvecklare inom O365 / SharePoint

Är du en nyfiken och driven person med ett stort intresse för utveckling inom SharePoint? Gillar du modern mjukvaruutveckling med fokus på att effektivisera och hjälpa kunder att jobba smartare? Gött! Vi letar efter dig som gärna har en .Net-bakgrund och har erfarenhet av att utveckla på Microsofts moln-plattform med tekniker som React, TypeScript eller PnP till vårt goa kontor i Stockholm. 

Vad kommer du göra?

Som utvecklare inom SharePoint och Office 365 hos oss arbetar du i en snabbrörlig värld med både stora och komplexa projekt såväl som nya och innovativa IT-lösningar. Vi arbetar med många spännande kunder inom privat och offentlig sektor, där du som utvecklare får stor handlingsfrihet och ansvar, såklart med ett härligt team som aldrig är långt borta. Tillsammans med tekniska projektledare och förvaltningsledare driver vi våra kunders lösningar framåt - från arkitektur till verksamhetsutveckling och användarutbildning. Där kommer du in med teknisk expertis och får möjlighet att jobba allt från ren utveckling och förslag på arkitektur till teknisk konfiguration i SharePoint. 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har erfarenhet av att ta en teknisk roll i olika stadier av verksamhetskritiska projekt. För att lyckas i rollen tror vi att du har stor passion för teknik och gillar att hitta smarta och effektiva lösningar som hjälper våra kunder i deras vardag. Hoppas att du kan bocka för några av dessa punkter: 

  • Behärskar TypeScript, React och .Net.

  • Erfarenhet av molnbaserade lösningar såsom SharePoint Online, Azure och digitala samarbetsplattformar.

  • Är redo att bidra till teamets hela leverans oavsett om det gäller tekniskt konfiguration, dokumentation, kunddialog eller ren utveckling. 

  • Du har en social ådra som kommer väl till pass för att bygga relation med såväl kollegor som kunder. 

  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Saknar du några av erfarenheterna ovan men känner ändå att du är riktigt taggad på denna rollen? Härligt! Vi tror på människor med stark drivkraft och som känner att de har något att tillföra. Förklara för oss vilka av dina erfarenheter och kunskaper som du samlat på dig som kommer kompensera och tillföra något unikt till denna rollen! 

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag men inte senare än 25 mars! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Mathias på mathias.belevid@visma.com.

Varför Visma?

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

På vår del av Visma - Visma Consulting AB - är vi 135 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Kristianstad, Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare - bli en av oss!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-03-25

Tillträde:

Helst igår :)

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Mathias Belevid

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm