Visma Consulting AB

Episerver Lead Developer

Episerver Lead Developer

Vill du ha en ny utmaning men slippa personalansvar? Perfekt! Som vår nya Episerver Lead kommer du få stor frihet och en ledande roll i att förstå kundens behov och hitta tekniska lösningar på deras utmaningar. Du bli en del av Sveriges största Episerver-leverantör och du landar i ett gött team där vi jobbar med många spännande projekt!

 

Vad kommer du att göra?

I rollen som Episerver Lead får du möjlighet att tillsammans med teamet hjälpa våra kunder i en agil process för att kontinuerligt utveckla och förbättra. Förutom utvecklare består webbteamet av erfarna och engagerade projektledare och arkitekter. Tillsammans med några av Stockholms bästa webbyråer inom design och koncept arbetar vi för att skapa snitsiga lösningar för våra kunder.

 

Som Episerver Lead hos oss arbetar du med att bygga och utveckla affärskritiska webbar, intranät och appar i nära samarbete med våra spännande kunder. Fokus för dig blir att driva utvecklingen framåt både i teamet men även tillsammans i dialog med kunden. Som konsult hos oss jobbar du inhouse vilket möjliggör den goa stämningen i teamet och att du kan lägga lägga upp ditt arbete efter vad du tycker blir bäst.

 

Vem vi tror att du är?

För att lyckas i rollen är du en lösningsorienterad teamspelare som kunskapsdelar med ditt team och har ett genuint intresse för kunder och teknik. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av utvecklingsarbete med inriktning mot programmering i Episerver och att du har arbetat med utveckling av både interna och externa responsiva webbplatser.

 

Kort sagt, för att få en flygande start hos oss tror vi att du:

  • Har lärt dig hantera utveckling i Episerver under flera år

  • Kan rabbla pi med minst 25 decimaler, eller bara två decimaler

  • Har ganska bra koll på .Net, Html eller JavaScript

  • Om du dessutom kan har någon certifiering i Episerver poppar vi champagnen!

Förutom den härliga önskelistan till jultomten ovan blir vi extra glada om du har testat att jobba i en konsultroll och gillar kombinationen av lite kunddialog samtidigt som du får djupdyka i tekniken.

 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka oss då ditt CV och berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Anders på anders.sjolander@visma.com.

 

Vi på Visma Consulting?

Vi tror på kraften av att digitalisera - då blir det både roligare och mer effektivt! Vi jobbar helt enkelt som IT-konsulter och tillsammans med våra kunder utvecklar vi samhället. Vi är 135  glada kollegor utplacerade på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare, bli en av oss!

 

Visma är Premium Solution Partner till Episerver. Vi är en helhetsleverantör av koncept, design, utveckling och förvaltning. Vi har medverkat i över 200 webbprojekt baserade på Episerver och vi jobbar gärna med komplexa, integrerade och affärskritiska webblösningar.

 

Pst! Kolla vår bloggserie om Christoffer - Sveriges snabbaste Epiutvecklare!

https://www.visma.se/it-konsulttjanster/webb-och-samarbete/sveriges-snabbaste-epi-utvecklare/

 

Dela på:

Län:

  • Gävleborg
  • Uppsala
  • Stockholm

Sista ansökningsdag:

2020-04-30

Tillträde:

Helst igår :)

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Anders Sjölander

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm