Visma EssCom AB

Visma EssCom söker en Servicetekniker

Visma EssCom söker nu en driftig servicetekniker till Karlstadsregionen.

 

Ditt uppdrag

Som servicetekniker arbetar du med service och installation av utrustning på plats hos våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå i att:

  • Felsöka och reparera produkter som felanmälts av kund.

  • Förebyggande underhåll av kunders system.

  • Kontrollera och rapportera in avvikelser i den IT-miljön som kundens produkter är beroende utav.

 

Vi har många roliga kunduppdrag, och våra kunder återfinns i bland annat restaurangbranschen, dagligvaruhandeln och inom kollektivtrafiken. 

Du kommer att vara en del av region Karlstads serviceteam som består av två servicetekniker, där du får möjlighet att arbeta självständigt i en fri och ofta kreativ roll.

I stor utsträckning kommer du hantera servicen på Värmlandstrafikens IT-utrustning.

Vi kommer givetvis tillhandahålla den utbildning du behöver för att utföra service hos våra kunder. Efter utbildning kommer du få stöd och hjälp av seniora tekniker tills du själv känner att du behärskar produkterna.

 

Din bakgrund & profil

Du kommer att fungera som vårt ansikte utåt mot kunderna, och därför är det viktigt att du är en social och trevlig person som uppskattar det mänskliga mötet. Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. För att trivas i rollen bör du vara en problemlösare som trivs med att arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, likaså innehav av B-körkort för manuell växellåda. En god allmän datorvana är ett plus.

 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter kundnöjdhet och affärsnytta före egen prestige. Du kommer till ett glatt och positivt gäng i ett bolag där din insats gör skillnad! Du kommer att arbeta med varierande kunder och produkter där du ges möjlighet att utveckla och bredda dina tekniska kunskaper. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med omedelbart tillträde. Övriga villkor enligt överenskommelse. Ordinarie arbetstider är 08 - 17.

 

Ansökan 

Urval sker löpande, tillträde omgående. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både män och kvinnor som sökande till den här tjänsten. Vid frågor om tjänsten, kontakta Tomas Dolny tomas.dolny@visma.com eller Dennis Gustafsson dennis.gustafsson@visma.com .

 

Välkommen med din ansökan!

 

Dela på:

Län:

  • Värmland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-06

Tillträde:

2022-09-22

Arbetsplats/placeringsort:

Karlstad

Kontaktpersoner:

Anders Holm

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Gårdsfogdevägen 5 16867 Bromma