Visma Financial Solutions AB

Administratör inom faktura- och kravhantering

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner. Med hjälp av mjukvara och andra tekniska lösningar hjälper vi dagligen ~1 miljon kunder att effektivt driva sin verksamhet framåt. 

Att företag ska få betalt för de produkter och tjänster de levererat är en självklarhet och en absolut nödvändighet. Visma Financial Solutions hjälper kunder att öka sin likviditet och skapar nya lösningar för morgondagen, där faktura- och kravhanteringsprocessen är mer digital och automatiserad - men fortfarande mänsklig.

“Vårt fantastiska team inom Backoffice behöver förstärkas med ytterligare en administrativ stjärna, med vilja att fortsätta utmana våra arbetssätt och effektivisera i det dagliga ”. 
Sonja Andersson, Din framtida ledare


Din vardag

Som Administratör tar du hand om administrativa uppgifter inom faktura- och kravhanteringsprocessen och skall genomföra dem så effektivt som möjligt. 

Vi är experter inom faktura- och kravhantering och dina kollegor har gedigen kompetens som de gärna delar med sig av. Du behöver bidra med rätt inställning och ett stort intresse för ekonomi och juridik.

Du måste trivas i administrativa uppgifter, där listor avlöser listor, där postberg kommer och där du (nästan) aldrig ser slutet av en pappershög.
Rollen kräver noggrannhet, ett sinne för detaljer och samtidigt förmågan att arbeta i ett stadigt tempo mot givna deadlines. 


Några av alla arbetsområden i vardagen:

  • Inkommande och utgående post

  • Skuldsanering

  • Bouppteckningar

  • Konkurser 

  • Fullmakter

  • Oplacerade betalningar

  • Dödsbon

Inom dessa områden kommer du ta emot och bearbeta en stor mängd information och vara bryggan i processen där systemet inte räcker till.
Det innebär att systematiskt arbeta med att bevaka, följa upp, kontrollera, identifiera och arkivera. 


Vem är du?

Självklart känner du igen dig i de personliga egenskaper vi beskriver, men du har även en avslutad gymnasieutbildning och viss arbetslivserfarenhet. Gärna inom områden som berör ex. Ekonomi, juridik, service, administration.
Du behöver grundläggande datorkunskaper, vara normal användare av MS Office eller G-suite och ha enkelt för att lära dig nya system.
Arbetet utförs i huvudsak på svenska, men även engelska - därför behöver du ha mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift. Sök idag!
Vill du bli vår femte kollega på Backoffice avdelningen? Sök idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till våra nya lokaler i Helsingborg, med utsikt över sundet! 

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Head of Debt Collection, Sonja Andersson (sonja.andersson@visma.com). Vid frågor om rekryteringen, kontakta HR Manager, Marina Silfverberg (marina.silfverberg@visma.com)

Urval och intervjuer görs löpande.

 

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-09

Tillträde:

Snarast

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Kontaktpersoner:

Sonja Andersson

tfn: +46 10 141 34 40

Företagets hemsida:

http://www.visma.se

Adress:

Carl Krooks Gata 24 25111 Helsingborg