Visma Visma Spcs AB

Cloud Sales Specialist

Vad gör egentligen Visma Spcs?
Som ett av flera bolag inom en av Nordens största tech-koncerner, Visma, förenklar vi vardagen för Sveriges småföretagare! Visma Spcs är idag omkring 500 medarbetare. Sedan starten för över 30 år sedan har vi arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. 

Våra ekonomilösningar och tjänster används idag av fler än 190 000 småföretag. Vi har en häftig historia och en riktigt spännande framtid. Är du nyfiken att veta mer kika gärna på www.vismaspcs.se 

Vad innebär rollen?
Som Cloud Sales Specialist får du en ansvarsfull och varierande  roll med stort fokus på att vidareutveckla Vismas affärer och hjälpa våra kunder till molnet. 

Dina arbetsuppgifter blir att genom att dema våra produkter och tjänster digitalt, vägleda kunden till att hitta den bästa lösningen för sitt företag. Fokus i kundmötet blir att se till kundens enskilda behov och utgångspunkt för att möjliggöra att våra kunder kommer igång med sina produkter och tjänster på rätt sätt. Du har din egen försäljningsbudget som du är ansvarig för.

Du arbetar proaktivt och självständigt och tar fram de åtgärder som krävs för att nå uppsatta mål.

Att arbeta aktivt med att ständigt hitta nya vägar framåt samt skapa smarta och effektiva lösningar som medför värde för oss och våra kunder är naturliga delar som ingår i denna roll. En stor del av arbetsdagen ägnas åt kundmöten då du visar våra produkter och tjänster samt flödet mellan våra webbaserade erbjudanden.

Rollen ingår i ett säljteam med kollegor som är stationerade i Växjö. 

Vem är du?
Du är en målinriktad och driven person med stor passion för mötet med kund. Du är en relationsbyggare ut i fingerspetsarna och har en mycket god kommunikativ förmåga och professionell framtoning såväl internt som externt. 

För oss är det viktigt att du drivs av affären och att du alltid sätter kunden i fokus. Du känner dig bekväm med att arbeta självständigt och periodvis även i högt tempo. Vi ser att du är en uthållig person med förmågan att hantera hög grad av stresstålighet och effektivitet i tidspressade situationer.

Likväl som du har förmågan att fokusera på helheten i ditt arbete ser vi gärna att du stundtals kan fördjupa dig i detaljer i våra produkter. Det ligger naturligt för dig att arbeta systematiskt, planerar och prioriterar och är riktigt vass på att skapa struktur och effektiva processer. 

Du välkomnar förändring som en del av bolagets naturliga utveckling. Du är prestigelös, flexibel och trygg i dig själv och samarbetar därför på ett obekymrat sätt med människor oavsett roll eller bakgrund. Du har ett nyfiket sinne och en passion att lära och dela med dig av kunskap. 

Men det viktigaste för oss är att hitta rätt person som har passion och en vilja att utvecklas tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. 

Vår hybrida kultur ger dig möjlighet till en flexibel vardag där du kan arbeta från annan plats än kontoret. Det är en förmån vi är stolta över och som vi vet skapar fördelar på flera sätt hos våra medarbetare. Våra attraktiva kontor står alltid öppna och det är en viktig del i vår kultur att vi arbetar och ses där löpande.

Du som medarbetare är viktig för oss, och vi brinner för att ha kul på jobbet och vara en arbetsplats i världsklass! Konceptet My Competence day där du ett antal halvdagar om året själv väljer vad du vill kompetensutveckla dig inom är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad - gör vi bättre lösningar tillsammans för våra kunder!

Eftersom detta är en ny tjänst hos oss på Visma Spcs, så kommer du också ha möjlighet att tillsammans med oss påverka hur tjänsten utvecklas framåt.

Tror du vi skulle kunna bygga något hållbart tillsammans? Vi väntar på din ansökan!

Ansökan
Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 30 september 2022

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Helena Lundqvist, helena.lundqvist@visma.com 0761-884455 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Helena Lundqvist

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö