Visma Software AB

Lönekonsult inom Visma TransPA

Är du en klippa på lönefrågor och trivs med att arbeta konsultativt och rådgivande nära kund? Vill du göra detta i kombination med ett toppmodernt, branschanpassat och molnbaserat lönesystem? Då har du anledning att läsa vidare om denna öppning på vårt familjära och charmiga västkustskontor i Munkedal. 

 

Om Visma TransPA

I rollen som lönekonsult arbetar du med vår produkt Visma TransPA. TransPA är ett personal- och tidssystem speciellt utvecklat för transport- och entreprenadbranschen. Systemet lanserades 2004 och framgångarna gör att vi idag är marknadsledande på den svenska marknaden med över  900 kunder och 40 000 användare. Den molnbaserade mjukvaran utvecklas internt och erbjuds tillsammans med support, utbildning och löneservice. Det är inom det sistnämnda området som du kommer in i bilden. 

 

Om tjänsten

Din huvudsakliga uppgift som lönekonsult inom Visma TransPA är att sköta den fulla lönehanteringen åt våra kunder som valt löneservice som tilläggstjänst. Detta innefattar allt från kontroll av digital tidrapport till årsavslut. Du kommer också att arbeta med pensionsrapportering, kvalitetssäkring och rapportavstämningar. När våra kunder kontaktar oss får de ett positivt och engagerat mottagande. De söker råd i personal- och lönefrågor och vi blir deras naturliga bollplank. Kollektivavtal som vi arbetar inom är bland annat Transportavtalet och Bussavtalet. 

 

Dina kollegor

Du jobbar i ett tight team tillsammans med fyra andra lönekonsulter. Totalt i Munkedal sitter vi här 18 personer som är verksamma inom support, utveckling, utbildning, sälj och löneservice, vilket innebär en närhet till många kompetenta kollegor. 

 

Vem söker vi?

Vi tror att du har YH-utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom löneadministration antingen från redovisningsbyrå eller arbete inom någon lönefunktion på  mindre och medelstora företag. 

Ett plus är om du har kunskap i avtals– och arbetsrättsliga frågor inom personalområdet och/eller erfarenhet av att arbeta i olika löneprogram, såsom Hogia, Visma, Kontek eller liknande. Har du dessutom jobbat några år med ekonomi/administration i transportbranschen blir vi riktigt glada!

Vem är du som person?

Vi hoppas att du, precis som vi, tycker att kundens helhetsupplevelse är viktig och att arbetsrutiner och effektivitet inte får påverka kundens upplevelse åt annat håll än åt det positiva. Vi ser att du har ett skarpt sinne för siffror och detaljer, i kombination med en naturlig servicekänsla. Du är konsultativ, lyhörd och pedagogisk i ditt arbetssätt. Därmed har du lätt för att navigera mellan olika kunder och kontaktpersoner vars behov och utmaningar skiljer sig åt. Vi ser även att du är en vänlig och hjälpsam lagspelare som inte tvekar att omprioritera och ställa upp för dina kollegor när det behövs.

 

Vi erbjuder

Som lönekonsult hos oss får du möjlighet att arbeta med en välrenommerad produkt som ligger i framkant, i tätt samarbete med riktigt kunniga kollegor. På Visma Software blir du en del av ett framåtlutat och jordnära gäng med varierad bakgrund. Hos oss får varje medarbetare utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär. 

Hos oss får du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner. 

 

Ansökan

Ansök genom att bifoga CV, alternativt länk till komplett LinkedIn-profil. I denna process tillämpar vi löpande urval. Ansök därför gärna så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Oscar Mattsson, Customer Success Manager: oscar.mattsson@visma.com, 0734-344795. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

Visma Software AB är ett mjukvarubolag inom den tech-koncernen Visma Group. Visma Software är en leverantör av affärssystem och mjukvara till medelstora och stora företag i Sverige. Vi tar bort tråkig och tidskrävande uppgifter genom att automatisera och digitalisera våra kunders vardag. Vårt uppdrag är att göra ekonomihantering, business intelligence, e-handel och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business. Vi är totalt nära 200 anställda runt om i Sverige, Rumänien, Polen, Norge och Slovakien.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Munkedal

Kontaktpersoner:

Oscar Matsson

tfn: +46 734 34 47 95

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Neptuniplan 9 20311 Malmö