Visma Enterprise AB

Systemingenjör till Visma Enterprise!


Är du en problemlösande systemingenjör som brinner för applikationsservrar, databaser och nära arbete med kund? Söker du dig till ett företag som värderar tillväxt, ger dig möjligheter att utvecklas och där du tillåts briljera?

Då vill vi att du söker dig till oss på Visma! 

Om oss

Visma Enterprise är ett av Nordens ledande företag inom systemlösningar och ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi arbetar med HR- och lönesystem för privat sektor och skapar oslagbara användarupplevelser med marknadsledande teknologi. Nu behöver vi din expertis som systemingenjör för att förbättra våra lösningar ytterligare! 

Om rollen

I rollen som systemingenjör hos oss kommer du att ges möjligheten att påverka våra framtida lösningar, driftsätta applikationer och databaser, arbeta i Microsoft SQL samt arbeta med script-programming. I en miljö tillsammans med dedikerade medarbetare vill vi att du bidrar med dina förslag och ger dig således möjlighet att innovera och bidra med dina idéer till vår resa mot automatiserade leveranser! Onboarding av nya kunder, monitorera samt uppgradering av miljön samt 2nd line support ingår även. Tjänsten har Ängelholm eller Stockholm som placeringsort.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att jobba med kunder och drift. Vi tror att du har ett välformat tekniskt helhetsperspektiv och erfarenhet av drift av applikationsservrar och databaser. Du har ett stort driv och är mycket intresserad av teknik och säkerhet. Du delar gärna med dig av din kunskap och behåller alltid kunden i fokus, samtidigt som du är engagerad i ditt teams utveckling och vill visa vad du går för! 

Dina färdigheter

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av att arbeta med driftsättning av applikationer  och databaser

  • Kompetens inom IIS (Internet Information Services)

  • Kompetens inom Powershell eller annan script-programmering

  • Erfarenhet av Microsoft SQL Server

  • Bra kommunikationsfärdigheter på svenska och engelska

  • Det är meriterande om du har arbetat med public cloud

  • Det är även meriterande om du har arbetat med konfigurering av monitoreringslösningar samt har erfarenhet av Citrix

 

Vi erbjuder dig

  • Konkurrenskraftiga villkor när det kommer till lön och semester

  • Personlig och professionell utveckling – exvis har vi “Min kompetensdag” som  är ett koncept där du har möjlighet att utveckla dig själv genom strukturerad kompetenstid varje månad

  • Karriärmöjligheter i ett stort företag, där dina bidrag är avgörande för vår framgång

  • Möjlighet att arbeta i ett engagerat team med stor kompetens bestående av drifttekniker, kravställare och infrastrukturpersonal

  • En vänlig arbetsmiljö där vi har roligt tillsammans, stöttar varandra och bryr oss om varandra som ett team

 

Vi är stolta över att kunna erbjuda toppmoderna arbetsplatser runt om i landet och placeringen för denna tjänst är Stockholm eller Ängelholm. Vi tillämpar arbete hemifrån eller på kontor enligt en hybridmodell som bestäms med chef, beroende på dina egna förutsättningar och önskemål.

Visst låter det här spännande?

Vi arbetar med löpande urval, så varmt välkommen att söka tjänsten redan idag, eller vid frågor kontakta Ronnie Ståhlevi. 

ronnie.stahlevi@visma.com
+46730745532This is Visma: Make progress happen
Dela på:

Län:

  • Stockholm
  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-08-01

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm eller Ängelholm

Kontaktpersoner:

Ronnie Ståhlevi

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM