Visma Enterprise AB

DevOps till Norden största IT-koncern!

Är du allergisk mot det manuella och älskar att automatisera releaseflödet? Vill du arbeta med DevOps i en agil miljö, med kollegor i världsklass och i en av Europas mest expansiva tech-koncerner?

Då vill vi på Visma ha med dig på vår resa!

Om Visma Enterprise

Vår passion är att skapa marknadsledande produkter med den senaste teknologin. Vi är idag en av Nordens största leverantörer av HR- och lönesystem och vi siktar hela tiden på att bli bättre. För dig innebär detta utrymme att växa, klättra och utöka din kompetens samtidigt som du bidrar till att säkerställa framtidens HR-processer.

Hos oss arbetar du i en snabbrörlig, flexibel och trygg miljö och i din nyckelroll som DevOps kommer du att säkerställa att våra tjänster alltid levererar ett stort värde till våra kunder. Vi erbjuder dig även denna tjänsten hybridarbete, d.v.s. att du ges möjlighet att delvis arbeta från din bostad, samt från vårt nya kontor i centrala Växjö!

Om rollen 

 • Du kommer att arbeta i vårt DevOps-team med möjlighet att påverka i arbetet och där det krävs ett nära samarbete med medarbetare och intressenter

 • I teamet har man ett helhetsansvar för att koden kan byggas och levereras till kunderna effektivt samt att hantera våra test- och demo-miljöer i AWS

 • Fokus för denna rollen är ett effektivt bygg- och release-flöde

 • Du kommer att arbeta med moderna verktyg och tekniker

För att trivas i rollen tror vi att du har: 

 • Akademisk examen inom IT eller likvärdig erfarenhet 

 • En god förståelse för modern mjukvaruutveckling och DevOps

 • Några års erfarenhet av DevOps 

 • God kunskap om servrar, OS, integration, meddelandekomponenter och bra programmeringskunskaper (C#, Powershell, Python eller liknande)

 • En drivande, noggrann och innovativ attityd, samt är prestigelös och en teamplayer som bidrar till en god atmosfär i ditt team

 • God kommunikation i tal och skrift - både på svenska och engelska

Vad erbjuder vi dig? 

Vi erbjuder dig en stor mängd utvecklingsmöjligheter, regelbundna kompetensdagar, remote-work, arbete i en internationell miljö med hög innovationsnivå samt konkurrenskraftiga villkor i form av lön, semester samt en rad andra förmåner. Du kommer att verka i en internationell miljö med hög innovationsnivå! Placering för denna tjänsten är Växjö, men vi tar gärna emot din ansökan vart du än befinner dig i landet! 

Är du den DevOps vi söker? Då ser vi fram emot din ansökan! Vi hanterar ansökningar löpande, så se till att skicka in din ansökan senast den 1 augusti 2022. 

Skulle du ha några frågor om tjänsten, vänligen kontakta:

Jonas Enestubbe
+4673055903
jonas.enestubbe@visma.com

 

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i ansökningsprocessen här: https://www.visma.com/privacy/.

Dela på:

Län:

 • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-08-01

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Jonas Enestubbe

mob: +46 730559031

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM