Visma Visma PubliTech AB

Frontend lead till Visma PubliTech!

Har du gedigen erfarenhet av Frontend-utveckling och brinner för att implementera hållbara tekniska strategier? Då behöver vi dig!

Nu gör vi på Visma PubliTech en stor strategisk satsning på vårt uppskattade HRM-system Personec P som idag redan är störst på den offentliga marknaden. Nu ska vi göra vårt system ännu bättre för våra användare. Vill du vara med och bygga toppmoderna lösningar där vi sätter användarupplevelsen i primärfokus?

Visma PubliTech är ett nybildat bolag inom Visma koncernen. Vi drar fördelarna av att vara ett mindre, entreprenöriellt bolag med nära samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Vår vision är att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar som bidrar till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

 

Vi behöver din hjälp att bygga innovativa lösningar som skapar bästa användarupplevelsen.

 

Vi söker nu en Frontend lead-utvecklare som med sin gedigna bakgrund kan hjälpa oss att sätta upp en hållbar FE-strategi. Vi har idag en teknikstack som riktar sig mer mot fullstack-utveckling, men vi ser en vikt av att separera teknik-stacken i en mer tydlig riktning mot FE och BE. Givet detta behöver vi hjälp av dig som senior FE utvecklare som är redo att ta en Lead-roll hos oss där arbetet exempelvis innebär:

 • Ansvarig för teknikval

 • Coaching av FE-utvecklare och ansvarig för att driva FE stacken framåt

 • Samarbeta mellan andra produkter inom Publitech för att säkerhetsställa att vi bygger bra gemensamma komponenter (undvika reinvent the wheel)

Detta är en unik möjlighet för dig som vill vara del av ett dedikerat team med uppdraget att ersätta äldre system med nya innovativa lösningar för att skapa ännu bättre användarupplevelser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är flexibelt mellan Stockholm, Göteborg, Skellefteå, Malmö, Växjö och Ängelholm. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för Frontend-utveckling. Du trivs med att jobba i team och har en positiv inställning som bidrar till en bra stämning. Du är hungrig på ny kunskap och du delar gärna med dig av din kunskap till andra. Vi ser gärna att du är användarorienterad, med fokus på att leverera kvalitativa lösningar till våra användare. Du har ett stort intresse för agila utvecklingsmetoder och trivs i en innovativ företagskultur.

Vi tror du besitter kompetenser och har erfarenhet av tekniker/verktyg som:

 • Angular, jQuery, Node, React

 • JavaScript, TypeScript 

 • REST och WebAPI

 • GIT

Och har 

 • användarfokus

 • samarbetsförmåga & teamkänsla

 • analytisk problemlösningsförmåga

 • Intresse för ny teknik

 • goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

 • en högskole-/universitetetsexamen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

 

Vad kan vi på Visma PubliTech erbjuda dig?

Utöver våra konkurrenskraftiga villkor kan vi erbjuda dig så mycket mer.

Vi älskar att få ta del av dina ideér: Du kommer bli del av en kultur där vi uppmuntrar dig att prova och där vi värdesätter dina initiativ och perspektiv.

Gör skillnad från dag 1: Hos oss får du möjlighet att påverka såväl företaget som din egen utveckling. Vi vill se dig äga din roll, och ger dig således frihet under ansvar för att nå de mål som vi har kommit överens om. 

Flexibilitet i alla skeden av livet: Vi vet att du är så mycket mer än bara ditt jobb. Det är därför viktigt för oss att vi erbjuder dig en bra balans mellan fritid och arbetsliv. Vi har en flexibel hybridmodell mellan arbete hemifrån och på kontoret utifrån behov och önskemål. 

Vi investerar i din framtid: När du börjar på Visma öppnar du dörren till oändliga möjligheter.  Du kommer att mötas av engagerade ledare som bryr sig om och stöttar dig, och hjälper dig utvecklas både inom ditt specialistområde men även genom nätverk och andra kompetenshöjande aktiviteter.

Framför allt är vi ett team: Teamkänsla är det som får oss att kunna hålla våra löften och leverera på en hög nivå, men också det som gör att vi kan främja en hållbar företagskultur där vi stöttar och bryr oss om varandra. 

 

Varför Visma?

Visma är mer än bara systemlösningar – våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Affärslösningar och Visma Sesam. 

Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: Inclusive, Entrepreneurial, Responsible & Dedicated. På våra kontor runt om i Sverige arbetar cirka tvåhundra medarbetare i Visma PubliTech. Dessutom har vi tusentals kollegor inom Visma-koncernen som vi delar erfarenheter med dagligen.

Här kan du se ett smakprov vad Visma är. 

 

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer gå igenom urvalet och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 augusti. Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Gunnar Nilsson, Development Manager gunnar.nilsson@visma.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om vår integritetspolicy här: https://www.visma.com/privacy-statement/sweden/

 

Dela på:

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-08-15

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Göteborg, Skellefteå, Malmö, Växjö eller Ängelholm

Kontaktpersoner:

Gunnar Nilsson

Företagets hemsida:

https://www.visma.se/publitech/

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 Stockholm