Visma Enterprise AB

Systemutvecklare i C# som gillar nära arbete till kund!

Är du en utvecklare som älskar att arbeta med integration och förbättring av system? Vill du arbeta i en internationell miljö där du ges utrymme att växa i din roll, komma med egna initiativ och arbeta med cutting-edge lösningar? 

Då vill vi att du söker dig till oss på Visma!

Om oss

Visma Enterprise är ett av Nordens ledande företag inom systemlösningar och ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi arbetar med HR- och lönesystem för privat sektor och skapar oslagbara användarupplevelser med marknadsledande teknologi. Nu behöver vi din kunskap som utvecklare för att säkerställa våra systems funktionalitet!

Om rollen

I rollen som integrationskonsult kommer du att ha central roll i processen för integration av vårt HRM-system HR plus. I ditt arbete blir det ditt ansvar att se till att integrationerna matchar behov och krav hos våra kunder samt identifiera nya möjligheter som kan förbättra systemets funktionalitet. Du kommer även ges kreativ frihet där vi vill se dig komma med nya idéer och strategier i relation till utvecklande av detta system i nära samarbete med vår leverans- och utvecklingsavdelning.


Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att:

  • Driva integrationsarbetet i våra implementationsprojekt

  • Stötta befintliga kunder i arbetet med integrationer

  • Utveckla kundunika lösningar i samråd med teamet och kund

Vem söker vi?

Vi söker dig som drivs av att hitta lösningar på problem och blir motiverad av att hitta nya sätt att effektivisera systemlösningar. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet som utvecklare, att du trivs i en team-miljö och att du gärna delar med dig av din kunskap. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann och motiveras av en innovativ företagskultur. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en examen inom Datavetenskap/systemvetenskap/programvaruteknik eller motsvarande kunskaper.

Följande är meriterande för tjänsten:

  • Erfarenhet av utveckling inom C# och .NET. 

  • Tidigare erfarenhet av projektledning

  • Erfarenhet av HRM-system/ lönesystem

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en rik och omväxlande arbetsmiljö där endast du sätter gränsen för hur mycket du kan utvecklas. Vi vill se dig briljera och över allt annat lyckas och växa som utvecklare, därför ger vi dig också verktygen som kan möjliggöra detta. En god balans mellan fritid och arbetsliv, konkurrenskraftiga villkor när det kommer till lön & semester, samt en rad andra förmåner är praxis hos oss på Visma. Distansarbete är även en möjlighet för denna tjänst.

Visma kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv. 


Ansökan


Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 20 juli 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Hans Sköldenäs, Team Manager
hans.skoldenas@visma.com
070 325 1520

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm
  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-07-20

Arbetsplats/placeringsort:

Skåne, alt. Stockholm

Kontaktpersoner:

Hans Sköldenäs

mob: +46 703251520

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM