Visma Visma PubliTech AB

Mobilapputvecklare till Visma PubliTech

Är du en duktig mobilapputvecklare som vill fortsätta utvecklingen av vår app för vårdpersonal? Vill du arbeta i ett av Europas ledande Tech-bolag där vi varje dag strävar efter att stärka den offentliga sektorn med innovativa lösningar som bidrar till ett hållbart samhälle? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Mer om oss

Medinet erbjuder användarvänliga webbaserade tjänster för vårdpersonal.  Systemet förenklar och effektiviserar administrativa rutiner främst av personal- och resursplaneringskaraktär. Medinet förvärvades av Visma i december 2021 och ingår i Visma PubliTech AB som är ett nybildat bolag inom Visma-koncernen. Vi drar fördelarna av att vara ett mindre, entreprenöriellt bolag med ett nära samarbete och en varm familjär kultur, samtidigt som vi ingår i en av Europas ledande IT-koncerner. Vår vision är att stärka offentlig sektor med innovativa lösningar som bidrar till maximerad verksamhetsnytta och ett hållbart samhälle.

Mer om rollen 

Mobilapputvecklingen sker idag hos ett konsultbolag i Indien men vi planerar att flytta den till Sverige och vi söker därför dig som vill ta stafettpinnen i denna spännande roll. Du kommer att få ansvar för att ta vid och se över befintlig utveckling samt ansvara för att vidareutveckla appen. Du kommer att vara ensam i rollen som mobilapputvecklare men har ett nära samarbete med utvecklingsteamet för Medinet. Placeringsort är Stockholm, men andra orter är också aktuella för rätt kandidat. 

Rollen innebär vidare att: 

  • Utveckla och underhålla applikationsprogramvara

  • Bidra till ett agilt team, både ur kodnings- och processynpunkt

  • Samarbeta med teamet, bestående av drivna kollegor i en internationell miljö

  • Skapa och underhålla automatiserade tester inom den testdrivna utvecklingenVem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utveckling och har några års erfarenhet av mobilapputveckling. Du trivs med att jobba i team och har en positiv inställning som bidrar till en bra stämning. Du arbetar självständigt och tar initiativ både till att ta beslut men också till att be om hjälp. För att lyckas i rollen behöver du tycka om att arbeta i en internationell miljö samt vara kundorienterad. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift . Du har ett stort intresse för agila utvecklingsmetoder och trivs i en innovativ företagskultur. 

 Vi ser även gärna att du har:

  • Erfarenhet av Xamarin

  • Git och VCS i allmänhet

  • Praktisk erfarenhet av Linux och Docker

  • Erfarenhet av agil mjukvaruutveckling i en professionell miljö

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är oerhört stolta över vårt höga medarbetarengagemang som placerar oss på topp-tio procent i tech-branschen!

Inom Visma-koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att lära från andra i organisationen: Totalt är vi över 6500 utvecklare i koncernen och vi har en framstående Tech-hub som bidrar med allt från kompetensutveckling, mentorskap, stöd, verktyg och processer.

Vi älskar att få ta del av dina ideér: Du kommer bli del av en kultur där vi uppmuntrar dig att experimentera och där vi värdesätter dina initiativ.

Gör skillnad från dag 1: Hos oss får du möjlighet att påverka var, hur, vad det är du vill skapa. Vi vill se dig äga din roll, och ger dig således frihet under ansvar för att nå de mål som är uppsatta när det kommer till utveckling.

Flexibilitet i alla skeden av livet: Vi vet att du är så mycket mer än bara ditt jobb. Det är därför viktigt för oss att vi erbjuder dig en bra balans mellan fritid och arbetsliv. Vi har en flexibel hybridmodell mellan arbete hemifrån och på kontoret utifrån behov och önskemål. 

Vi investerar i din framtid: När du börjar på Visma öppnar du dörren till oändliga möjligheter.  Du kommer att mötas av engagerade ledare som bryr sig om och stöttar dig, och hjälper dig utvecklas både inom ditt specialistområde men även genom nätverk och andra kompetenshöjande aktiviteter.

Framför allt är vi ett team: Teamkänsla är det som får oss att kunna hålla våra löften och leverera på en hög nivå, men också det som gör att vi kan främja en hållbar företagskultur där vi stöttar och bryr oss om varandra. 

Här har du möjlighet att vara med och påverka såväl företaget som din egen utveckling. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med professionella medarbetare i en miljö som genomsyras av framåtanda och utveckling. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda och glada kunder. 

 

Välkommen med din ansökan 

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta: CTO Kerstin Björnegren på mail: kerstin.bjornegren@visma.com. Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Mer om Visma

Visma är mer än bara systemlösningar – våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv. Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare som delar våra gemensamma värderingar: Inclusive, Entrepreneurial, Responsible & Dedicated. 

Här kan du se ett smakprov vad Visma är.

Mer information om Medinet: https://www.medinetworks.se/

 

 

Dela på:

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-06-26

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Kerstin Björnegren

Företagets hemsida:

https://www.visma.se/publitech/

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 Stockholm