Visma Consulting AB

Senior .NET utvecklare till Customized Consulting

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Brinner du för människor och teknisk utveckling? Tycker att det är spännande att förbättra arbetssätt och implementera tekniska lösningar som höjer affärsvärdet hos kund? Är redo för att ta en ledande roll? Då har du kommit rätt! 

 

Din nya roll

I rollen senior .NET utvecklare kommer du att vara en del av Customized Consulting enheten som är högt prioriterad satsning på Visma Consulting. Grupperingen arbetar med komplexa systemlösningar och arkitektur, anpassade för våra kunder. Ett seniort team på 11 personer som består av utvecklare, system- och lösningsarkitekt samt projektledare. Samtliga medlemmar i gruppen har lång och gedigen erfarenhet inom IT branschen. Teamet arbetar projektbaserat tillsammans med spännande kunder inom både privat och offentlig sektor. Genom att sätta sig in i kundens verksamhet och förstå deras behov hittar man tekniska lösningar på kundens utmaningar och kan skapa förbättrade systemlösningar. Detta innebär att du kommer att ha en viktig roll för att ta fram lösningsförslag och hantera olika spännande integrationer. I rollen kommer du få stor mandat att påverka och fatta beslut kring tekniken. Du ansvarar för kundkontakt, tidsestimering och kravinsamling. 

Techstack: C#/.NET, Azure, CD/CI, Blazor, SQL server, frontend ramverk (Angular, React), Html 5, CSS, JavaScript, Integration Rest API:er etc

 

Teamet

Vi är ett tight team som gillar att ha kul ihop. Bland annat har vi regelbundna events för både sociala och kunskapsspridande syfte. Utöver det har vi även kick-offs och andra aktiviteter, som after work och code-bashes. Vårt team präglas av en kultur av hjälpsamhet och vi är alla engagerade i varandra och varandras projekt


Vem är du?

Vi tror att du går igång lika mycket som oss på att skriva riktigt vacker kod och ha ett tight samarbete i team. Du har förstått att ett proaktivt arbetssätt mot kunden skapar förutsättningar för att utveckla de mest optimala lösningar som tillgodoser både användbarhet och användarvänlighet. Vi tror även du gillar varierande uppgifter och arbete holistiskt med utveckling och projekt - från ax till limpa. För att lyckas i rollen tror vi du besitter kompetenser och har erfarenhet av tekniker/verktyg som:

 

  • Minst 8–9 års erfarenhet av utveckling i Microsoft miljöer.

  • Minst 5 års erfarenhet av fullstack utveckling i C#/.NET. 

  • Van vid att arbeta med komplexa API:er (REST, WebAPI, WCF, SOAP).

  • Konsulterfarenhet - proaktivitet och affärsmässighet.

  • Genuint intresse för teknik och kundnära utveckling.

 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka oss då ditt CV och berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta konsultchefen Hossein på hossein.nikdel@visma.com eller Talent Acqusition Specialiast Ender på ender.kokat@visma.com.

 

Vi på Visma Consulting?

Vi tror på kraften av att digitalisera - då blir det både roligare och mer effektivt! Vi jobbar helt enkelt som IT-konsulter och tillsammans med våra kunder utvecklar vi samhället. Vi är 145 glada kollegor utplacerade på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare, bli en av oss! Visma är Premium Solution Partner till Episerver. Vi är en helhetsleverantör av koncept, design, utveckling och förvaltning. Vi har medverkat i över 200 webbprojekt baserade på Episerver och vi jobbar gärna med komplexa, integrerade och affärskritiska webblösningar.Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-30

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Hossein Nikdel

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm