Visma Consulting AB

Nyckelkundsansvarig till Visma Consulting i Skellefteå

Är du en person med ett brinnande intresse för människor, affär och teknik? Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor på en arbetsplats som kännetecknas av närhet, engagemang och högt tempo? För att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem möta framtidens digitala lösningar söker vi nu en nyckelkundsansvarig med projektledarerfarenhet till vårt kontor i Skellefteå. 

Din nya roll

Som nyckelkundsansvarig hos oss arbetar du i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Du är ansvarig för vår samlade leverans mot några större nyckelkunder.  Du driver verksamhetskritiska projekt av våra Ciceronprodukter för våra kunder som återfinns främst inom offentlig sektor. Du har ett stort intresse av att utveckla kunden genom proaktivitet och innovation. Med ett stort kundfokus planerar och driver du projekten tillsammans med projektteamet och ansvarar för att säkerställa leveransens kvalitet och ekonomi. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med kunder, projektkontorschef, säljare och projektmedlemmar. Teamet från Visma varierar beroende på projektet och vi jobbar alltid inhouse mot kund. 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare med en tydlig kommunikationsstil som skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i ditt ledarskap och med en tro på samarbete leder du ditt team och kunden mot önskat resultat. Det är meriterande om du tidigare arbetat med och har erfarenhet av kommuner eller myndigheters verksamhet. Skulle du dessutom har erfarenhet av PPS eller annan liknande projektstyrningsmetodik så är även det ett extra plus.

Som person är du affärsmässig, driven och analytisk. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad leverans är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Genom en prestigelös inställning och samarbete, där du förstår motpartens behov, hittar du vägar fram som är bra för helheten.  Vi tror att du är duktig på att snabbt bygga relation, ha många kontaktytor och trivs att vara spindeln i nätet samtidigt som du ser till att få saker gjort.  

Varför Visma?

Som nyckelkundsansvarig hos Visma Consulting är du ansiktet utåt mot kund och har en roll i att förvalta och vidareutveckla vår position som en kunnigt och professionell produktleverantör med nöjda kunder. Därför är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. 

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Vill du jobba i en organisation med stor tilltro till varandra där delaktighet, kompetens och en omtänksam kultur genomsyrar allting vi gör, en organisation som sätter stort fokus på att skapa användbarhet och bidra till ett bättre samhälle genom digitaliseringens kraft? Med våra grymma kollegor, produkter och härliga kunder gör vi just det!  Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vill du ha stor frihet att påverka ditt arbete och driva projekt? Då har du kommit rätt!

Ni hittar oss, 145 glada kollegor på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan bla Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, supportkonsulter,utvecklare, marknadssnillen eller säljare - bli en del av vårt gäng!

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag, då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta projektchefen Christer Marklund på christer.marklund@visma.com.

Dela på:

Län:

  • Västerbotten

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-21

Arbetsplats/placeringsort:

Skellefteå

Kontaktpersoner:

Christer Marklund

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm