Visma Enterprise AB

.NET Utvecklare till Nordens största Tech-koncern!


Har du ett par års .NET erfarenhet och vill jobba med de senaste frameworksen, nyaste teknologin och utveckla en marknadsledande produkt? Vill du komma till en arbetsplats som erbjuder dig konkurrenskraftiga villkor, utmärkande förmåner och möjligheten till distansarbete vart du än befinner dig i landet? 

Då ska du söka denna tjänst! 

 

Om oss

Visma Enterprise är ett av Nordens ledande företag inom systemlösningar och ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi arbetar med HR- och lönesystem för privat sektor och skapar oslagbara användarupplevelser med marknadsledande teknologi. Nu behöver vi din expertis inom .NET för att forma framtidens system! 


Om rollen

I rollen som .NET Utvecklare kommer du ges stor kreativ frihet och arbeta i agila och tvärfunktionella team där din åsikt, dina initiativ och dina idéer kommer uppmärksammas.
Tillsammans med produktägare och andra utvecklare kommer du att arbeta med utvecklandet av vårt marknadsledande lönesystem Agda PS. 


Vem söker vi?

Vi söker främst efter en utvecklare som brinner för .NET och som trivs i komplexa miljöer.
Vi tror att du har arbetat agilt tidigare, i t.ex. Scrum eller Kanban, att du har erfarenhet av hela utvecklingsförloppet, från design till implementation och verkställande, samt att du är bekväm med kodgranskning och automatiserade test. Som person tror vi att du är lösningsorienterad, analytisk och att du gillar att kommunicera och dela idéer. 

 

Vår teknikstack består främst av: 

 • C# / .NET

 • MS SQL

 • ASP.NET

 • Node.js/ React / PWA /jQuery

 • Web API

 • Graylog


För att lyckas i rollen hoppas vi även på att du besitter goda kunskaper i både svenska och engelska, samt att du har ett par års erfarenhet av utveckling. Slutligen hoppas vi även på att du har ett intresse för att lära dig, att du vill utvecklas och växa i din roll och att du älskar programmering såklart!

 
Vad erbjuder vi dig? 

 • Konkurrenskraftiga villkor i form av lön, semester samt förmåner

 • Distansarbete och super-flexibilitet

 • En god balans mellan arbete och fritid

 • Ett stort friskvårdsbidrag

 • Privat sjukvårdsförsäkring

Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 29 juni 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Peter Mårtensson, Group Manager Agda PS.

peter.martensson@visma.com

+46703303689

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:

Län:

 • Alla län

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-06-29

Arbetsplats/placeringsort:

Sverige, eller på Distans

Kontaktpersoner:

Peter Mårtensson

mob: +46 703303689

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM