Visma Enterprise AB

Business Analyst till Nordens ledande Tech-koncern!


Vill du få utlopp för dina mest kreativa idéer och arbeta med att innovera en marknadsledande tjänst med ett IT-perspektiv? Är du en fena på att studera marknadstrender, gräva ner dig i detaljer och leverera högkvalitativa lösningar på problem? 

Då vill vi på Visma Enterprise ha din kompetens! 

 

Om oss

Visma Enterprise är ett av Nordens ledande företag inom systemlösningar och ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi arbetar med HR- och lönesystem för privat sektor och skapar oslagbara användarupplevelser med marknadsledande teknologi. Nu behöver vi din expertis som Business Analyst för att innovera vårt system inför framtiden! 

Om rollen & dina arbetsuppgifter

I rollen som Business Analyst & Quality Assurer kommer du att arbeta med att ta fram nya funktioner inom vår HRM-produkt Agda PS. Du kommer översätta marknadstrender, främja vår egna utveckling samt förutspå nuvarande och kommande behov i samband med kundernas förväntningar. I rollen blir du en del av vårt utvecklingsteam och kommer i nära samarbete med produktägare, marknadschef, kunder och andra intressenter öka förståelsen för marknadens och kundernas behov för att skapa en användarupplevelse i högsta kvalitet. Placeringsort för tjänsten är Göteborg, Malmö eller Ängelholm.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har:

  • Tidigare erfarenhet av IT, Business Analyst-rollen och projektledning

  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift - både i svenska och engelska

  • En god förmåga för att analysera krav, förstå processer och översätta dessa till högkvalitativa lösningar

  • Goda insikter i vad kvalitet innebär i en mjukvara

  • Intresse och/eller kompetens kring användbarhet och UX är meriterande

Som person ser vi att du är positiv och utåtriktad, noggrann och ansvarsfull. Du trivs i en problemlösnings-miljö och i teamarbete. Du tycker om att skapa ordning i komplexitet och är initiativtagande i arbetets alla faser. 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig chansen att arbeta med en stor och marknadsledande produkt i agila team där du ges möjlighet att påverka utveckling och öka din kompetens i en mängd områden.
Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga villkor, både när det kommer till lön, semester och andra förmåner, samt möjligheten att arbeta på distans, eller på kontor i en hybridmodell. Slutligen tar vi våra medarbetares hälsa och välmående på stort allvar vilket gör att vi värdesätter en god balans mellan arbete och privatliv, där flexibilitet spelar en viktig roll.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 juni 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Peter Mårtensson, Group Manager Agda PS.
peter.martensson@visma.com
+46703303689

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

 

Varmt välkommen med din ansökan!Dela på:

Län:

  • Västra Götaland
  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-06-27

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg, Malmö eller Ängelholm

Kontaktpersoner:

Peter Mårtensson

mob: +46 703303689

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM