Visma Enterprise AB

Technical Quality Assurer till arbete med en marknadsledande produkt!


Är du ett snille på automation testing? Vill du arbeta agilt i en omväxlande miljö där du ges möjligheten att utveckla din kompetens, växa inom verksamheten och tillämpa din kunskap i utvecklandet av en marknadsledande produkt?

Sluta se dig om, sök dig istället till oss på Visma Enterprise! 

 

Om oss

Visma Enterprise är ett av Nordens ledande företag inom systemlösningar och ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi arbetar med HR- och lönesystem för privat sektor och skapar oslagbara användarupplevelser med marknadsledande teknologi. Nu behöver vi din expertis som TQA för att driva utvecklingen av framtidens system! 

Om rollen

I rollen som TQA kommer du att bli en del av ett energiskt team som utvecklar vårt marknadsledande lönesystem, Agda PS. Ditt huvudansvar blir att öka effektiviteten i organisationen genom att säkerställa att vi har smarta och effektiva automationslösningar, samt designa, implementera och underhålla dessa i en testmiljö. Vidare kommer du att arbeta med agila processer, medverka i dagliga QA aktiviteter, samt kommunicera ut våra insatser till både en teknisk och icke teknisk publik. Placeringsort är Stockholm, Göteborg, Malmö eller Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer inkludera:

  • Designa, implementera, verkställa och underhålla automatiserade test

  • Arbeta med agila processer såsom Scrum & Kanban

  • Medverka i dagliga QA aktiviteter där du redogör för QA-status i projekt

  • Kommunicera information till både tekniska och icke-tekniska publiker

  • Uppskatta testinsatser, analysera och kommunicera testresultat

  • Driva våra testaktiviteter för att säkerställa kvaliteten på team-output

Vem söker vi?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av antingen TQA-rollen eller liknande IT-kritiska roller, men att du har arbetat med performance, samt load testing och andra DevOps åtagande. Vi tror att du har goda kunskaper i antingen C# eller Python, kunskaper inom Unix och Linux miljöer, samt att du har erfarenhet av Selenium och/eller Playwright. Vidare hoppas vi även på att du har arbetat med API-testing, att du är bekant med CI/CD och Jenkins och Jmeter. Som person är du en lagspelare som gillar att ta egna initiativ, ser sig själv som systematisk och har en god analytisk förmåga. 

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig chansen att arbeta med en stor och marknadsledande produkt i agila team där du ges möjlighet att påverka utveckling och öka din kompetens i en mängd områden.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga villkor, både när det kommer till lön, semester och andra förmåner, samt möjligheten att arbeta på distans, eller på kontor i en hybridmodell. Slutligen tar vi våra medarbetares hälsa och välmående på stort allvar vilket gör att vi värdesätter en god balans mellan arbete och privatliv, där flexibilitet spelar en viktig roll.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 juni 2022.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Peter Mårtensson, Group Manager Agda PS.
peter.martensson@visma.com
+46703303689

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

  • Stockholm
  • Västra Götaland
  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-06-27

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Göteborg, Malmö eller Ängelholm

Kontaktpersoner:

Peter Mårtensson

mob: +46 703303689

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM