Visma Consulting AB

Frontend utvecklare med fokus på Angular

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt! 

Din nya roll

I rollen som frontend utvecklare med fokus på Angular kommer du ingå i ett tight team som tillsammans arbetar med utveckling och underhåll av Stockholms stads eget lönesystem och tillhörande webbaserade självservicesystem. Tjänsten har många användare och olika användargrupper så vi har stort fokus på användarvänlighet och att det ska vara lätt att göra rätt. Ditt uppdrag är att delta i vårt framåtriktade arbete med självservicesystemet samt att bidra med kompetens inom systemutveckling och leverera med hög kvalitet. Du kommer vara involverad i hela kedjan från kundnära arbete med kravbildning, estimering, till att vara med och påverka hela utvecklingscykeln med utveckling, test, drift och förvaltning. Din placering är på vårt härliga kontor på Lindhagensgatan 94 i Stockholm (för tillfället jobbar de flesta av oss hemifrån).

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Systemutveckling i webbmiljö (C#, .NET Core, Javascript, Angular och SQL).

  • Dokumentation av lösning, lösningsförslag och kravspecifikationer.

  • Medverkan i planering och genomförande av förvaltningsaktiviteter.

  • 2nd/3rd line support, felsökning och rättning i systemet.

  • Löpande ha ett nära samarbete med supportteam och applikationsspecialister i teamet samt övriga samarbetspartners.

Vem är du?

Vi tror att du går igång lika mycket som oss på att skriva vacker och hållbar kod samt ha ett tight samarbete i teamet. Att du som person är konsultmässig och driver arbete framåt på ett lösningsorienterat och proaktivt arbetssätt. För att lyckas i rollen bör du ha minst 2 års erfarenhet av Javascript, Angular 2+, C#, .NET Core, Versionering med Git samt grundkunskaper i SQL. Du har erfarenhet av systemutveckling/förvaltning av applikationer med komplex affärslogik, och helst med agila utvecklingsmetoder (Kanban och Scrum).

Extra glada blir vi om du tidigare jobbat med något av följande:

  • CI/CD-lösningar

  • Teknisk testning E2E

  • Microservices

  • GitFlow 

Goda kunskaper i tal och skrift när det gäller både svenska och engelska är ett krav. 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då in din ansökan! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta konsultchefen Atanasia på atanasia.giouleka@visma.com eller Talent Acquisition Specialist camila.moca@visma.com. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi består av några självständiga, entreprenöriella bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-talanger, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det!  Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Vi är totalt ca 260 glada kollegor som sitter utspridda från nordliga Skellefteå, Sundsvall och Umeå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Uppsala, Stockholm, Göteborg och Kristianstad. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra jobbar i verksamhetsnära roller eller med uppgiften att nå ut på marknaden - bli en av oss!

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!

 

 

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-25

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Atanasia Giouleka

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm