Visma Consulting AB

Senior .NET-utvecklare till Visma Consulting

 

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Är det viktigt för dig att verkligen göra skillnad för din arbetsplats och dina kollegor? Då har du kommit rätt! 

Din nya roll

Som Senior .NET-utvecklare hos oss på Visma Consulting kommer du in i ett väldigt härligt och tight team. Du kommer arbeta primärt inhouse och verksamhetsnära med en och samma kund, även om det kan vara olika projekt eller features som varierar över tid. Utvecklingsteamet arbetar med utveckling av komplexa webblösningar för e-tjänsteplattformar, integrationslösningar samt dokument- och ärendehanteringssystem. Det gör vi enligt en agil utvecklingsprocess, TDD och nära samarbete med kunden.

Du kommer få chansen att jobba med grymma kollegor och samtidigt skapa samhällsnytta för vår kund i offentlig sektor. Vi har gjort spännande tekniklyft senaste tiden och det är en härlig känsla av att skapa värde för samhällsmedborgare. I rollen kommer du även ha stor mandat att påverka och fatta beslut kring plattformarna samt ha kundkontakt med tidsestimering och kravinsamling. 

Techstack: C#, ASP.NET MVC, SQL, Azure Devops, Javascript, Typescript, HTML, CSS, enhetstester, Postman, REST etc. 

Vi är ett tight team som gillar att ha kul ihop. Bland annat har vi regelbundna events för både sociala och kunskapsspridande syfte. Utöver det har vi även kick-offs och andra aktiviteter, som after work och code-bashes. Vårt team präglas av en kultur av hjälpsamhet och vi är alla engagerade i varandra och varandras projekt. 

Vem är du?

Vi tror att du går igång lika mycket som oss på att skriva riktigt vacker kod och ha ett tight samarbete i team. Du har förstått att ett proaktivt arbetssätt mot kunden skapar förutsättningar för att utveckla de mest optimala lösningarna som tillgodoser både användbarhet och användarvänlighet. Vi tror även att du gillar varierande uppgifter och arbete holistiskt med utveckling och projekt - från ax till limpa. För att lyckas i rollen tror vi du besitter kompetenser och har erfarenhet av tekniker/verktyg som:

  • C#, ASP.NET, MVC, TypeScript, JavaScript.

  • Konsulterfarenhet - proaktivitet och affärsmässighet.

  • Integrationer.

  • REST, WebAPI,WCF, SOAP.

  • TDD.

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta konsultchef Atanasia Giouleka på atanasia.giouleka@visma.com eller Talent Acquisition Specialist camila.moca@visma.com.

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi på Visma Consulting tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på 3 ben. Dels med tjänster som vi helt från scratch utvecklar och förvaltar och tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder samt ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov.

Vi är 145 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en av oss!

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-25

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Atanasia Giouleka

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm