Visma Spcs AB

LIA för redovisningsekonom på Visma Spcs

Vi söker en praktikant till höstterminen till vår supportenhet Customer Success. På kontoret i Göteborg får du arbeta med grymma kollegor där alla vill hjälpa våra kunder att bli framgångsrika med deras företag, vi drivs av att våra kunder lyckas! 

OM ROLLEN
Att vara praktikant hos oss innebär att du kommer att få inblick i hela vår arbetsprocess och möjlighet att prova på de olika uppgifterna det innebär att arbeta i en bokföringssupport. Du kommer dagligen att vara i kontakt med kunder och ge råd i bokföringsfrågor, vilket ställer höga krav på ansvarstagande och servicenivå. Under en dag på supporten blandas repetition med ny kunskap. Efter en genomförd LiA hos oss kommer du kunna kontoplaner utantill och momsregler som ett rinnande vatten.

Exempel på arbetsuppgifter:

­- svara på frågor kring löpande bokföring

­- svara på frågor kring vårt program

­- hjälpa nya kunder igång

­- utbildning av användare

Inom avdelningen jobbar vi också med bland annat ekonomisupport, och du kommer få en möjlighet till inblick i olika processer och arbetsuppgifter under LIA-perioden.

OM DIG
Du som söker studerar till Redovisningsekonom eller liknande på Yrkeshögskola.

Vi söker en person med brinnande intresse för företagande och kundservice. Du som söker behöver ha god kunskap om löpande bokföring i olika typer av organisationer. Du bör även vara nyfiken och informationssökande då vi ständigt arbetar med att uppdatera våra kunskaper, både som grupp och individuellt. Du har god datakunskap och en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

För rätt person finns goda möjligheter till extraarbete framöver. 

ANSÖKAN
I stället för ansökan med personligt brev ber vi dig kortfattat beskriva varför du skulle passa som praktikant hos oss, tillsammans med bifogat CV. Vi ber dig även ange mellan vilka datum som praktiken är inplanerad.

Urval görs löpande så du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor går det bra att kontakta Josefine Johansson, josefine.johansson@visma.com.

 

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Praktik

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-09-30

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Josefine Johansson

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö