Trimma

Senior BI-konsult till Trimma

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på en modern och flexibel arbetsplats i ett team där alla arbetar mot samma mål, lär av varandra och samarbetar i projekt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker en erfaren, ambitiös och duktig BI-arkitekt till vårt kontor i Umeå. Tillsammans hjälper vi organisationer att fatta bättre beslut och förstå sin verksamhet bättre. Följ med på vår resa och bli en del av familjen.

Om Trimma

Trimma är ett IT-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 75 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel inom fastighetsbranschen, myndighetssektorn, försäljning och tjänstesektorn. Sedan 2016 ingår vi i Visma-koncernen.

Vår vision är att vara världens mest attraktiva IT-arbetsgivare. För att nå dit har vi bl. a. ett generöst friskvårdsbidrag, hälsofrämjande aktiviteter, föräldralön, 30 dagars semester, mobiltelefon, bidrag till hemma-kontor och förmånscykel.

Om rollen

Som BI-konsult arbetar du med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Arbetet sker i projektform och innefattar alla delar från analys och design till utveckling, testning och förvaltning. Du har en central roll med spetskompetens inom tekniken och arbetar direkt mot kunden både självständigt och i team. Våra kunder finns i alla tänkbara branscher och du kommer få möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter. 

Hos oss får du arbeta på en trivsam arbetsplats, tillsammans med ett glatt och kompetent gäng i ett företag som växer år efter år. Här finns alla möjligheter att påverka din arbetssituation med allt från flexibla arbetstider och arbetsplats till vidareutveckling inom organisationen.

Vem du är 

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet inom systemutveckling eller BI-området och har ett brinnande intresse för tekniskt. Det är meriterande om du har god kunskap inom Microsofts plattform och då specifikt SQL och Analysis Services. Har du spetskompetens inom BI-arkitektur är det även meriterande.

För att trivas i rollen som BI-konsult ska du ha ett intresse att arbeta i team tillsammans med kollegor samt att ta ansvar för den tekniska delen i våra BI-projekt. Du brinner för problemlösning och söker alltid efter ny information. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha kundkontakt, har en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, men samtidigt kunna arbeta självständigt. Tjänsten kräver också att du är noggrann och ansvarstagande. 

Ansökan 

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Trimma! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Talent Acquisition Specialist ender.kokat@visma.com.

Dela på:

Län:

  • Norrbotten
  • Västernorrland
  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-30

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg

Kontaktpersoner:

Daniel Hellström

mob: +46 070 560 12 74

Företagets hemsida:

https://www.trimma.se

Adress:

Umeå (Huvudkontor) Storgatan 51B 903 26 Umeå