Trimma

Verksamhetskonsult till Trimma

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på en modern och flexibel arbetsplats i ett team där alla arbetar mot samma mål, lär av varandra och samarbetar i projekt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma fortsätter växa och söker nu erfarna, ambitiösa och nyfikna verksamhetskonsulter. 

Om Trimma

Trimma är ett IT-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 75 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel inom fastighetsbranschen, myndighetssektorn, försäljning och tjänstesektorn. Sedan 2016 ingår vi i Visma-koncernen.

Vår vision är att vara världens mest attraktiva IT-arbetsgivare. För att nå dit har vi bl. a. ett generöst friskvårdsbidrag, hälsofrämjande aktiviteter, föräldralön, 30 dagars semester, mobiltelefon, bidrag till hemma-kontor och förmånscykel.

 

Om rollen

Som verksamhetskonsult arbetar du i kundprojekt nära dina kollegor med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Arbetet sker i projektform och innefattar kravhantering, analys, arkitektur, design, utveckling samt testning. Du har en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter och arbetar både självständigt och i team direkt mot kunden. Vidare är du involverad i hela processen, från säljstöd till utveckling och förvaltning av olika BI-lösningar. Projekten ger dig möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter inom olika branscher.

Placeringsort för tjänsten är på något av våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall eller Göteborg.

 

Vem du är 

I denna tillsättning tror vi att flera olika profiler kan matcha våra förhoppningar. Vi tror exempelvis att du kan komma ifrån en bakgrund inom systemutveckling, där det är meriterande att även ha erfarenhet av databasutveckling i SQL. Alternativt att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi, teknik eller statistik. Det är meriterande om du har erfarenhet av beslutstödsarbete, budget och prognoser eller goda kunskaper i Excel/SQL.

För att trivas i rollen som verksamhetskonsult ska du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara noggrann och ansvarstagande.

 

Ansökan 

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Trimma! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Talent Acquisition Specialist ender.kokat@visma.com.

Dela på:

Län:

  • Norrbotten
  • Västernorrland
  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-30

Arbetsplats/placeringsort:

Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg

Kontaktpersoner:

Stefan Sehlstedt

mob: +46 702688832

Företagets hemsida:

https://www.trimma.se

Adress:

Umeå (Huvudkontor) Storgatan 51B 903 26 Umeå