Visma Consulting AB

Teknisk projektledare inom Microsoft 365/SharePoint till Visma

Är du en nyfiken och kommunikativ person med ett stort intresse för teknik, ledarskap och digitalisering? Som projektledare hos Visma Consulting är du är ansiktet utåt mot kund och har stor handlingsfrihet och ansvar. Du har en nyckelroll i att förvalta, vidareutveckla och hjälpa kunder möta framtidens digitala lösningar. Nu söker vi en teknisk projektledare till vårt kontor i Stockholm, välkommen till oss!

Din nya roll

Som teknisk projektledare finner du dig i en snabbrörlig värld med många intressanta och utmanande projekt. Du arbetar med många spännande kunder inom privat och offentlig sektor med verksamhetskritiska projekt inom dokumenthantering, intranät och verksamhetsstöd. Du är med vid nya affärer och hjälper kunden att komma fram till rätt beslut i valet om lösning och kommande projekt. Tillsammans med projektteamet planerar och driver du projektet för att säkerställa den tekniska leveransens kvalitet. Såklart räknar vi med att du gillar att gräva dig ner i teknisk lösning när du får möjlighet. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar.

I din roll som teknisk projektledare kommer du leda och planera arbetet för våra fantastiska medarbetare, där tekniker, utvecklare och förvaltningsorganisationen ingår.

Vem är du?

Du går igång på att arbeta nära tekniken, har ett brinnande intresse för människor och tycker att det är roligt att driva affären framåt. Du har ett kund- och teknikperspektiv och förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du har en tydlig kommunikationsstil och skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i ditt ledarskap och förstår att det är genom samarbete som du leder ditt team och kunden till framgång.

För att lyckas i rollen kräver det att du har tidigare erfarenhet av att utveckla eller skapa verksamhetslösningar i MS Sharepoint och MS365. Det är dessutom en bonus om du har testat att leda verksamhetskritiska projekt från ax till limpa. Det är också en fördel om du arbetat med lösningsorienterad försäljning inom MS 365/SharePoint.

Varför Visma?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det!  Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

Ni hittar oss, 145 glada kollegor på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss sitter inhouse och jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en del av vårt gäng!

Ansökan

Ansök redan idag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Mathias som är ansvarig för detta team, du når honom på mathias.belevid@visma.com Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-10-30

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Mathias Belevid

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm