Visma Visma Consulting AB

Förvaltningsledare inom Microsoft 365/SharePoint till Visma

 

Är du en nyfiken och driven person med ett stort intresse för verksamhet, teknik och digitalisering? Är du dessutom en duktig förvaltningsledare och har ett brinnande intresse för människor, affärer och service? För att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem med vägledning och service söker vi en förvaltningsledare till vårt kontor i Stockholm. 

 

Din nya roll

I rollen som förvaltningsledare hos Visma Consulting är du ansiktet utåt mot kund och har en nyckelroll i att förvalta och vidareutveckla vår position som ett kunnigt och professionellt konsultföretag med nöjda kunder. Som förvaltningsledare inom MS 365/SharePoint arbetar du i en snabbrörlig värld med ny teknik och många intressanta kundlösningar. Du koordinerar och löser tekniska problem och frågor gällande MS365 och SharePoint plattformen. Du arbetar ofta i nära samarbete med någon av våra utvecklare eller tekniker. Vi arbetar med många spännande kunder inom både privat och offentlig sektor, där du som förvaltningsledare får en viktig roll och ansvar.

 

Förutom att vara förvaltningsledare har du möjlighet att vara med i projekt inom MS365 plattformen samt skapar estimat på önskade förändringar som kunden vill genomföra. Arbetet innebär ett nära och utvecklande samarbete med affärsområdeschef, säljare och projektets medlemmar. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta nära tekniken och har erfarenhet av att arbeta med produkterna i MS365. För att lyckas i rollen är du en naturlig ledare som med en tydlig kommunikationsstil skapar engagemang, delaktighet och glädje. Du är trygg i ditt ledarskap och med en tro på samarbete leder du förvaltningen och kunden mot önskat resultat. Har du erfarenhet av att arbeta som konsult inom Microsoft Miljö och infrastruktur, samt har arbetat med SharePoint/MS 365 ser vi det som mycket meriterande. 

 

Som person är du affärsmässig, driven och serviceminded. Du är intresserad av teknik och tycker det är roligt att lösa problem och vidareutveckla vår kund. Du förstår att en lyckad lösning är den som tillgodoser kundernas behov och samtidigt ger nytta för affären. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du din kommunikationsstil präglas av tydlighet och lyhördhet. I svåra frågeställningar har du modet att ta ställning och pedagogisk tydliggöra konsekvenser av olika vägval. Genom en prestigelös inställning och samarbete, där du förstår motpartens behov hittar du vägar fram som är bra för helheten. 

 

Varför Visma?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det!  Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder.

 

Ni hittar oss, 145 glada kollegor på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss sitter inhouse och jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en del av vårt gäng!

 

Ansökan

Är du den vi letar efter? Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Mathias Belevid på mathias.belevid@visma.com.

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Mathias Belevid

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm