Visma Consulting AB

Projektledare för webbprojekt till Visma Consulting

Är du en projektledare med ett brinnande intresse för människor, affär och teknik? Vill du hjälpa till med att överträffa kundernas förväntningar och hjälpa dem möta framtidens digitala lösningar? Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi nu söker efter ytterligare tekniska projektledare till vårt kontor i Uppsala.

Din nya roll 

I rollen som Projektledare kommer du in i vår Optimizely/Episerver-gruppering som arbetar med utveckling av affärskritiska kommunikationsplattformar, intranät och externa webbar. Vi arbetar projektbaserat i team och nära tillsammans med spännande kunder inom både den offentliga sektor och den privata marknaden.

Du kommer få möjlighet att arbeta nära våra kunder med att forma och utveckla samtliga delar som rör projektledning där du kommer vara en pådrivande nyckelspelare i vårt agila team. Du kommer fungera som den naturliga bryggan mellan kunden och våra utvecklingsteam. 

Du kommer också få möjlighet att vara en del av Vismas stora projektledarnätverk för att kompetensutvecklas och ta del av andras erfarenheter.

Vem är du?

För att få en flygande start i rollen tror vi att du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom projektledning för liknande system och tekniker. Vi tror att du är duktig på att snabbt bygga relation, ha många kontaktytor och trivs att vara spindeln i nätet samtidigt som du ser till att få saker gjort. 

I och med att rollen är formbar utefter egna tankar och idéer kring arbetssätt så har du ett naturligt driv och verbalitet, samt gillar att arbeta affärsnära med kundkontakt både självständigt och i team. Vi tror även du har:

  • Minst 3-4 års erfarenhet av kundnära projektledning inom offentlig sektor

  • Är förändringsbenägen och gillar att driva effektiva och kvalitativa förändringar

  • Värdesätter att arbeta strukturerat och är ordningsam

Meriterande:
Erfarenhet av att driva webbprojekt med Optimizely som CMS-lösning eller andra CMS-plattformar. 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta konsultchef konsultchef Ola Persson på Ola.Persson@Visma.com eller Talent Acquisition Specialist Camila.moca@visma.com.

Varför Visma?

Vilka är vi på Visma Consulting? Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det!  Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder. 

Ni hittar oss, 145 glada kollegor på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss sitter inhouse och jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en del av vårt gäng!

Visma Consulting en ledande leverantör av affärskritisk programvara för ett mer effektivt och motståndskraftigt samhälle. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer i alla storlekar förbättrar vi människors vardag. Koncernen utgörs av 13 000 fantastiska kollegor i över 200 bolag. Med över 1 100 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central- och Östeuropa och Latinamerika och en är vi fast beslutna att göra morgondagen bättre än idag. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete och driva projekt? Då har du kommit rätt!

 

Dela på:

Län:

  • Uppsala

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-09-25

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm/Uppsala

Kontaktpersoner:

Ola Persson

tfn: +46 101412568

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm