Visma Consulting AB

Utvecklare inom Platina till Visma Consulting

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och få stora utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande koncern? Vill du arbeta med samhällsnytta, digitalisering och få stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt!

 

Din nya roll

Som systemutvecklare på Visma Consulting är du en del av ett tight team som arbetar med dokument- och ärendehanteringssystem för digitalisering av svensk offentlig sektor. Du arbetar uteslutande inhouse med en eller några få kunder, även om det kan vara olika projekt eller features som varierar över tid. I kundprojekten arbetar du tillsammans med projektledare som driver övergripande planen och har den primära dialogen med kunden. Dina arbetsuppgifter består av att utveckla anpassningar, konfigurera, felsöka och åtgärda samt systemtesta. Du arbetar i nära dialog med ditt team, projekt-/förvaltningsledare och teammedlemmarna hos kunden. I den här rollen kommer du få chansen att jobba med grymma kollegor och samtidigt skapa samhällsnytta för våra kunder i offentlig sektor. Det är en härlig känsla av att få skapa värde för samhällsmedborgare och mer nytta för våra skattepengar! Vidare så erbjuds du en internutbildning inom Platina och du får en mentor för din fortsatta utvecklingsresa. En spännande möjlighet för dig som vill ta nästa steg i din karriär och vill jobba som inhouse konsult med både utmanande samt varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

 

Vem är du?

Du går igång på att skriva vacker kod och tycker om att arbeta med databaser. Du vill vara en del av ett team som drivs av att uppnå gemensamma målen. Du förstår vikten av att proaktivt arbetssätt mot kunden skapar goda förutsättningar för att leverera riktigt bra projekt. Du har arbetat som utvecklare inom Microsoftstacken i några år och är pragmatisk med dina teknikval. Har du arbetat hands-on med Platina är det såklart ett stort plus men absolut inget krav.

 

För att få en flygande start hos oss tror vi att du har:

 

  • Kunskaper inom C#, ASP.NET, HTML5, Jquery och MS SQL.
  • Teknisk utbildning på KY eller högskola/universitet.
  • Konsultmässighet - proaktiv och nyfiken.

 

Extra glada blir vi om du har erfarenhet av:

  • Utveckling inom Platina.
  • Jobbat agilt/Scrum.
  • Azure DevOps.
  • PowerShell.

 

Ansökan

Tycker du att rollen passar in på dig eller någon i ditt bekantskap? Vänta inte med att skicka in din ansökan eller tipsa vidare tjänsten! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag.

 

Varför Visma?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter, molnlösningar och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på marknaden, med samhällskritiska och verksamhetskritiska tjänster och lösningar som vi helt från scratch utvecklar, levererar och förvaltar. Vi erbjuder även marknadsledande tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder. Ni hittar oss, 145 glada kollegor på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss sitter inhouse och jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en del av vårt gäng!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2022-06-30

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Atanasia Giouleka

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm