Visma Visma Software AB

Senior Developer Visma Software AB

Senior Developer

Är du en driven utvecklare med lång erfarenhet av antingen C# eller Angular/Typescript? 

Är du intresserad av att jobba med ett toppmodernt, branschanpassat molnbaserat system?

Då har du all anledning att läsa vidare!

 

Om rollen

Vi söker dig som är  en erfaren utvecklare och som vill bli en del av vårt agila och self-organizing-team som består av nio medlemmar. Du kommer tillsammans med oss arbeta med vår produkt Visma TransPA, som är ett personal-och tidrapporteringssystem speciellt utvecklat för transport-och bussbranschen. Systemet lanserades 2004 och framgångarna gör att vi idag är marknadsledande på den svenska marknaden med över 900 kunder och 40 000 användare. Den molnbaserade mjukvaran (i Azure) utvecklas internt och erbjuds tillsammans med support, utbildning och löneservice.

Tekniker vi använder:

  • C# 

  • Angular/Typescript

  • SQL

  • REST JSON

  • Azure

  • Azure DevOps

  • Git

  • Telerik

Tjänstgöringsort för denna tjänst är Munkedal alternativt Göteborg, men för rätt kandidat kan vi även tänka oss annan tjänstgöringsort där Visma har kontor. 

Vad erbjuder vi dig?

Som utvecklare hos oss får du möjligheten att arbeta, i tätt samarbete med riktigt kunniga kollegor, med en välrenommerad produkt som ligger i framkant. Du blir  en del av ett framåtlutat och jordnära gäng med varierad bakgrund. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för  att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter.  Hos oss har du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner.

Vem söker vi?

I denna rekrytering söker vi en erfaren utvecklare med ett ‘agilt mindset’ som kommer arbeta med alla delar av vårt system vilket innebär varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Spetskompetens för den här rollen kan vara antingen ‘Backend-C#  eller Frontend-Angular.’ Vårt team präglas av en kultur av hjälpsamhet och vi är alla engagerade i att driva vår produkt framåt. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare som samarbetar effektivt med andra och gärna delar med sig av sin kunskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har en vana att arbeta strukturerat. Du har ett stort intresse för utveckling, system och förbättring. Erfarenhet att jobba med Databaser/SQL är meriterande.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil. Personligt brev är frivilligt. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via email.  Vid frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta:  Jenny Dellien, Team Manager: jenny.dellien@visma.com / 073 067 8304

Om oss
Visma Software AB är ett mjukvarubolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business. Vi är totalt cirka 150 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Munkedal och Uddevalla. På Visma Software råder en vänlig och öppen kultur med högt i tak. Vårt bolag kännetecknas av stark framåtanda, en varm kultur och entreprenörskap. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner.

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Dela på:

Län:

  • Västra Götaland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-10-09

Arbetsplats/placeringsort:

Munkedal/Göteborg

Kontaktpersoner:

Jenny Dellien, Team Manager

tfn: +46 730678304

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Neptuniplan 9 20311 Malmö