Visma Visma Financial Solutions AB

Sälj & kundutveckling i ett!

Key Account Manager / New Sales Manager

Sökord: KAM, storkundansvarig, storkundsäljare, account manager, säljansvarig, customer success manager, nyckelkundsäljare, Sales, Large Accounts, New Sales Manager, Nysälj

Visma Financial Solutions söker dig som vill ha kombinationen av nysälj och nyckelkundsbearbetning. Vi söker en driven och kreativ Key Account Manager / New Sales Manager i Stockholm. 

Förutom att ha ett stort fokus på att attrahera och skapa samarbete med nya potentiella storkunder kommer du även arbeta nära och utveckla befintliga kundrelationer. 

Vi arbetar utifrån olika segment, där du blir ansvarig för att bygga upp och vidareutveckla din kundportfölj. Du arbetar självständigt men aldrig ensam. Vi är ett lag som tillsammans hjälper våra kunder att få betalt.

Din nya vardag kommer bland annat att innehålla följande:

  • Du arbetar nära kunderna och skapar en god förståelse för deras visioner, mål och strategier samt hur vi kan hjälpa dem att nå dessa.

  • Du arbetar proaktivt med konkreta förslag till förbättringar för våra kunder och ansvarar för att dessa implementeras. 

  • En viktig del av uppdraget blir att proaktivt och kreativt inleda dialoger med nya kunder och ha huvudansvar för att skapa nya samarbeten inom specifika branscher.

  • Du håller koll på din omgivning via omvärldsbevakning och följer branschnyheter, allt för att ännu bättre kunna möta kundens nuvarande och framtida behov samt utveckla vår affär. 

Är det dig vi söker?

Att vara affärsorienterad och drivas av att hitta nya säljmöjligheter är en förutsättning för att lyckas i jobbet. Samtidigt har du förmågan att vårda de samarbeten du skapat, utveckla dem vidare och ser framemot långsiktiga kundrelationer. 

Du är trygg och säker i din roll och drar nytta av tidigare erfarenheter inom liknande befattningar, gärna inom krav- eller fakturabranschen eller finansiella företagstjänster i övrigt.
Du vågar utmanar dig själv och oss för att hitta nya vägar till framgångsrika samarbeten. 

Att skapa goda relationer är A-O och som person har du en mycket god kommunikativ förmåga. Du är en person som stärks av att påverka din omgivning snarare än att reagera på den, och du förhåller dig också entusiastisk och positiv i tuffa situationer. Du förmedlar information tydligt och enkelt. Du lyssnar och försöker först att förstå och sedan förstås.

Övrigt 

Tjänsten är tillsvidare och på 100%. Ansökan sker via vårt rekryteringsverktyg och vi gör löpande urval. Vid frågor om tjänsten, vänligen ta kontakt med mig, Magnus Linné (Head of Commercial) 073-374 56 33. 
Har du frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Marina Silfverberg (HR Manager) 070-811 81 21.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Visma Financial Solutions

Vi hjälper våra kunder att få betalt och levererar den enda betalningslösningen företagen behöver, från faktura- till betalning! Hos oss kan de dessutom vara trygga i att vi hanterar deras kunder med respekt och omtanke.
Vår inkasso stärker kundrelationer. Vi kallar det inkasso med hjärtat.


Hos oss välkomnas du till ett bolag som genomgår flera spännande förändringar med fokus på att optimera och utveckla såväl tekniken som kundupplevelsen.
Tillsammans når vi våra mål och förgyller varandras vardag under tiden.

Vill du veta mer om Visma Financial Solutions? www.visma.se/inkasso

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-07-12

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Magnus Linné

mob: +46 733745633

Företagets hemsida:

http://www.visma.se

Adress:

Carl Krooks Gata 24 25111 Helsingborg