Visma Consulting AB

Utvecklare inom Platina till Visma Consulting

Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt! 

 

Din nya roll

Som systemutvecklare inom hos oss på Visma Consulting kommer du in i ett tight team där vi jobbar med dokument- och ärendehanteringssystem för att effektivisera våra kunders processer. Ni jobbar nästan ut uteslutande inhouse och med en eller några få kunder, även om det kan vara olika projekt eller features som varierar över tid. I dina kundprojekt har du en projektledare som driver saker framåt och har den primära dialogen med kunden. Din uppgift är att ta en teknisk expertroll där du utvecklar anpassningar, teknisk konfigurerar, felsöker och åtgärdar samt systemtestar. Men det är nästan lika viktigt med dialogen du har med resten av teamet, projekt-/förvaltningsledare och såklart kunden teammedlemmar. 

Du kommer får chansen att jobba med grymma kollegor och samtidigt skapa samhällsnytta för våra kunder i offentlig sektor. Det är en härligt känsla av att skapa värde för samhällsmedborgare och mer nytta för våra skattepengar! 

 

Vem är du?

Vi tror att du gång igång lika mycket som oss på att skriva vacker kod och ha ett tight samarbete i team. Du har förstått att ett proaktivt arbetssätt mot kunden skapar förutsättningar för att leverera riktigt bra projekt. Du har jobbat några år som utvecklare med Microsoftstacken och lärt dig både att jobba effektivt i team och att vara pragmatisk i teknikval. Har du jobbat hands-on med Platina är det såklart ett stort plus men absolut inget krav. Men ser att du utvecklat inom .NET i några år men nu vill ta nästa steg i din karriär och jobba som konsult inhouse. 

För att få en flygande start hos oss tror vi att du har ganska bra koll på följande:

 • C#, ASP.NET

 • HTML5

 • Jquery

 • Tekniskt utbildning på KY eller högskola/universitet

 • Konsultmässighet - proaktiv och nyfiken

 • MS SQL

 

Förutom den här härliga önskelistan ovan tror vi att du har testat lite olika spännande saker. Om du har erfarenhet av följande blir vi extra glada! 

 • Utvecklat inom Platina

 • Jobbat agilt/scrum

 • Azure DevOps

 • PowerShell

 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då in ditt CV och gärna en länk till Github. Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Atanasia Giouleka på atanasia.giouleka@visma.com

 

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det!  Vi står stadigt på 3 ben, tjänster som vi helt från scratch utvecklar och förvaltar, tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder och ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov.

Vi är 145 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en av oss!

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-07-12

Tillträde:

Helst igår :)

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Atanasia Giouleka

tfn: +46 833 04 67

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm