Visma Consulting AB

.Net-utvecklare till konsultteam inhouse

Är du en driven systemutvecklare med förkärlekt för .Net/C# och REST-tjänster? Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en starkt växande koncern. Vill du jobba i en organisation med en informell kultur och stor frihet att påverka ditt arbete? Då har du kommit rätt!

 

Din nya roll

Som systemutvecklare hos oss på Visma Consulting kommer du in i ett väldigt härligt och tight team om sju kollegor. Ni kommer jobba primärt inhouse och med en och samma kund, även om det kan vara olika projekt eller features som varierar över tid. Självklart jobbar vi med en agil utvecklingsprocess, TDD och nära samarbete med kunden. Du kommer får chansen att jobba med grymma kollegor och samtidigt skapa samhällsnytta för vår kund i offentlig sektor. Vi har gjort spännande tekniklyft senaste tiden och det är en härligt känsla av att skapa värde för samhällsmedborgare.

 

Vem är du?

Vi tror att du gång igång lika mycket som oss på att skriva riktigt vacker kod och ha ett tight samarbete i team. Du har förstått att ett proaktivt arbetssätt mot kunden skapar förutsättningar för att leverera värde och ha kul på vägen. Vi tror att du jobbar med mjukvaruutveckling och gjort det i några år, allra helst i en konsultroll där du insett hur givande det är. För att få en flygande start hos oss tror vi att du har ganska bra koll på och jobbat med de flesta av teknikerna nedan:

  • ASP.NET, MVC, TypeScript, JavaScript, C#
  • HTML/CSS
  • Integrationer
  • REST-tjänster - WebAPI'er, WCF/SOAP
  • TDD

Har du dessutom koll på React (eller React Native), Angular 2 (eller högre) så blir vi extra glada. Detta gäller även om du har knsulterfarenhet - proaktivitet och affärsmässigheten är viktiga delar i våra kundprojekt. Eftersom vi har en del kundkontakt behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift.


Även om erfarenhet är betydande så är din personlighet och inställning minst lika viktig för oss! Vi tror att du är lösningsorienterad, kommunikativ samt har ett genuint intresse för kunder och kod. Är du dessutom självgående i ditt arbete och jobbar bäst med frihet under ansvar så kommer du stortrivas hos oss!

 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då CV och personligt brev där du berättar varför du ser dig själv hos oss på Visma Consulting! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Atanasia Giouleka på atanasia.giouleka@visma.com.

 

Vilka är vi på Visma Consulting?

Vi tror på digitaliseringens kraft att utveckla samhället - då blir det både roligare och mer effektivt. Med våra grymma IT-konsulter och härliga kunder gör vi just det! Vi står stadigt på 3 ben, tjänster som vi helt från scratch utvecklar och förvaltar, tredjepartsprodukter som vi anpassar och implementerar hos våra kunder och ett gäng egenutvecklade produkter som vi anpassar efter kundbehov.

Vi är 145 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på sex kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare - bli en av oss!

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-05-03

Tillträde:

Helst igår :)

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Atanasia Giouleka

tfn: +46 833 04 67

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm