Visma Consulting AB

Tech Lead - Episerver

Har du en bakgrund inom .Net och går igång på hur teknik kan skapa mervärde för människor? Är sugen på att axla rollen som Lead i en organisation där du har stor frihet under ansvar? Perfekt! Vi har tjänsten just för dig :)

Vad kommer du att göra?

Tillsammans med ett team av branchens bästa Episerver-utvecklare bygger du affärskritiska webbar och intranät som säkerställer att rätt information når rätt person. I nära dialog med våra kunder hittar du lösningar på deras utmaningar och hantera olika spännande integrationer. Som Tech Lead spelar du en viktig roll i att driva och utveckla teamet i rätt riktning och säkerställa våra tekniska leveranser. 

På Visma Consulting jobbar vi framförallt inhouse vilket möjliggör ett nära samarbete och en go stämningen. Teamet är ett härligt gäng som kännetecknas av korta kommunikationsvägar, ett innovativt tankesätt och ett skojfriskt humör. Förutom grymma utvecklare både frontend och backend, består webbteamet av erfarna och engagerade projektledare,  arkitekter, design och UX, samt ett kompetent säljteam. 

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du en lösningsorienterad och kommunikativ lagspelare som motiveras av att förbättra både arbetssätt och tekniska lösningar. Du delar med dig av din kunskap, stöttar dina kollegor och ser till att alla är med på resan. Vi tror att du har relevant eftergymnasial utbildning och stenkoll på utvecklingsarbete med inriktning mot programmering i .Net, Html eller JavaScript.  Vi blir extra glada om du tidigare har jobbat med Episerver under några år men är din erfarenhet inom Episerver inte så lång är det inga problem - du kommer in i det! Det viktigaste är att du är nyfiken och vill lära dig. 

Ansökan

Är detta rollen för dig? Skicka då in din ansökan senast den 17/8 och berätta mer om vem du är och dina tidigare erfarenheter! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Konsultchef Hossein på hossein.nikdel@visma.com.

Vi på Visma Consulting

Vi tror på kraften av att digitalisera - då blir det både roligare och mer effektivt! Vi jobbar helt enkelt som IT-konsulter och tillsammans med våra kunder utvecklar vi samhället. Vi är 135  glada kollegor utplacerade på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Gävle, Kristianstad, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen eller säljare, bli en av oss!

Visma är Premium Solution Partner till Episerver. Vi är en helhetsleverantör av koncept, design, utveckling och förvaltning. Vi har medverkat i över 200 webbprojekt baserade på Episerver och vi jobbar gärna med komplexa, integrerade och affärskritiska webblösningar.

 

Kika gärna in på vår karriärsida för att läsa mer om hur livet på Visma kan se ut!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-08-17

Tillträde:

2020-08-18

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Catherine Chamera

mob: +46 730805169

Hossein Nikdel

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm