Visma Spcs AB

iOS-utvecklare till Visma Spcs

Är du en duktig iOS-utvecklare och har ett par års erfarenhet? Har du dessutom passion och intresse för att lära dig allt om mobil teknologi och specifikt iOS-utveckling? Då kommer du passa utmärkt i rollen som iOS-utvecklare hos oss! 

Vad innebär rollen? 
Appen som du kommer att arbeta med är byggd med uppdraget att förenkla vardagen för småföretagare. Du kommer att tillhöra Visma Spcs utvecklingsavdelning som erbjuder en spännande miljö med bred kompetens inom mobila lösningar. Vi arbetar i en agil miljö och i nära kontakt med kunderna för att alltid säkerställa att vi levererar rätt funktioner.  

Appen du kommer jobba med är Visma eEkonomi. 

Vem är du? 
Du har troligtvis några års erfarenhet som utvecklare där du på något sätt har varit involverad i en app release, kanske har du till och med släppt en app på egen hand. Vi vill att du är en person som gillar att komma fram till kreativa och innovativa lösningar tillsammans med dina kollegor, för att vi är bättre tillsammans helt enkelt! 

Som iOS-utvecklare på Visma kommer du att fokusera på native iOS-utveckling i ett projekt som är helt skrivet i Swift och som använder tekniker som UIKit, Foundation  och Core Data. Vi håller oss förstås uppdaterade kring nya tekniker och trender så som exempelvis SwiftUI och Combine. Vi vill förstås att du är med och hjälper till på den resan och bidrar till vår strävan, att alltid leverera lite bättre. 

Visma kommer att erbjuda dig en kreativ arbetsmiljö där du ges möjlighet att växa i din roll och passion för utveckling. Du kommer tillhöra ett team som består av en blandning av Android- och iOS-utvecklare, testare och UX som tillsammans brinner för att utveckla nya funktioner till kunderna. Vi är övertygade om att ha roligt på jobbet är en viktig del för att kunna göra ett bra arbete. 

Välkommen med din ansökan!
Vänta inte med din ansökan då urval sker kontinuerligt! Sista ansökningsdag är 28 februari. 

Har du några frågor går det bra att kontakta Eric Strömgren på +4670-3304676 eller via mail eric.stromgren@visma.com

Dela på:

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-02-28

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Eric Strömgren

mob: 0703 30 46 76

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö