Visma Enterprise AB

Junior Sales Coordinator till Visma i Stockholm

Vi söker efter dig som brinner för affären och att stärka kundrelationer. Vill du arbeta med hängivna och proffsiga kollegor i ett snabbt växande bolag inom en av nordens ledande IT-koncerner? Vill du ha en nyckelroll i vår fortsatta kundresa med fokus på Customer Success? 

Då måste du läsa mer!

Om rollen
Under 2020 lanserar Visma Enterprise Servicepaket som omfattar våra support-, utbildnings- och konsulttjänster. Detta är en ny paketering som ger våra kunder mervärde. I rollen som Sales Coordinator ansvarar du för försäljning och utrullning av Servicepaketen. Försäljning sker mot våra befintliga och nya kunder i ett nära samarbete med sälj och marknad. Du kommer även samarbeta och stötta övrig organisation där du ansvarar för att möjliggöra försäljning av våra Servicepaket. Rollen har ett stort kundfokus där du kommer ha kundkontakt via telefon, onlinemöten, digitala kanaler och ute på plats hos kund. Rollen är ny vilket ger dig en unik möjlighet att bygga och forma rollen inom ett av våra viktigaste fokusområden - Customer Success. Din placering är på vårt huvudkontor i Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Ansvar för utrullning av Servicepaket till våra befintliga kunder i enlighet med Vismas säljprocess
 • Driva försäljning av våra Servicepaket till befintliga och nya kunder
 • Utbilda övrig organisation om affärsmöjligheter inom våra Servicepaket
 • Ta fram material och input för att kommunicera och stärka vårt budskap på marknaden
 • Kundkontakt via sociala medier, uppkopplade möten samt personliga möten
 • Bevakning av affärsmöjligheter (hålla koll på omvärlden; trender, kunders aktiviteter mm.)

Vem söker vi?
Vi söker dig som har viss tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter inom b2b försäljning (gärna inom software, consulting, outsourcing eller liknande områden). Det vi dock tycker är mest intressant är dina drivkrafter och dina personliga egenskaper som vi tror är:

 • Ett stort engagemang och intresse för kundnöjdhet
 • Du har ett säljdriv där du motiveras av att skapa framgångsrika affärer
 • Du har uthållighet, är orädd och klarar att upprätthålla kontakten med kund genom hela säljprocessen
 • Du trivs i en självständig roll och omväxlande miljö där du får ta ett stort eget ansvar
 • Du tycker om att samarbeta med andra och att ha kul på jobbet

Vi tror att du är i början av din karriär där du är redo för en ny utmaning med fokus på kundrelationer. För att lyckas i rollen har du en examen inom sälj/ekonomi/projektledning alt.annan relevant inriktning på högskole-/universitetsnivå. En eller flera av följande kunskaper är meriterande:

 • Erfarenhet inom försäljning av SaaS, programvara och/eller relaterade tjänster.
 • Erfarenhet av en koordinerande roll
 • Erfarenhet av projektledning

Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet. Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 1 mars 2020.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Eeva Penttilä, Customer Experience Manager
eeva.penttilä@visma.com-post +46101411682

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Mer om Visma Enteprise
Visma Enterprise ingår i en av Europas största IT-koncerner. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind, Affärslösningar och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 350 kollegor och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa digitala lösningar för ett mer hållbart samhälle.

 Varmt välkommen med din ansökan!

Dela på:

Län:

 • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-03-01

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Eeva Penttilä

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/enterprise

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 STOCKHOLM