Visma Product Development

Är du intresserad av att driva och förbättra vår molnbaserade systemarkitektur?

Systemarkitekt till Procurement

Visma satsar stort på framtidens molnlösningar - och söker nu efter en systemarkitekt till vår utvecklingsavdelning som vill satsa tillsammans med oss!

Som systemarkitekt hos oss är du en viktig nyckelperson i vår utvecklingsorganisation och ansvarar för att tjänsternas arkitektur håller en hög kvalitet vad gäller prestanda, säkerhet, struktur och innovation. Du kommer både att få jobba med våra befintliga, marknadsledande system inom offentlig upphandling likväl som att vara instrumental i att utveckla nya, innovativa tjänster och system.

En stor del av våra system består idag av molnbaserade mikrotjänster och om de inte redan är där så är de på god väg att inom en snar framtid ingå i samma moderna infrastruktur.

Med placering i Stockholm kommer du att arbeta tätt ihop med andra systemarkitekter, produktledning, kravställare, och agila utvecklingsteam i en internationell miljö.

Som systemarkitekt kommer du att delta i alla förekommande aktiviteter rörande produktutveckling inklusive systemtekniska uppgifter, såsom kravinsamling, konceptmodellering, systemdesign och säkerhetsanalys. Du kommer att utveckla tekniska strategier, upprätthålla en hög nivå av förståelse för nuvarande och kommande krav för systemet. Du kommer också att vara en coach i att hjälpa team att fatta lämpliga beslut om system- och komponentnivå.

Din profil
Vi tror att du har cirka 5-10 års arbetslivserfarenhet inom programvaruutveckling, är intresserad av och innehar kompetens inom ett brett spektrum av moderna utvecklingstekniker, utvecklingsverktyg, plattformar och ramverk. Du har ett välutvecklat sätt att förstå och analysera komplexa krav för att skapa en hållbar arkitektur och kan visualisera och kommunicera visionen till involverade intressenter. Du är också van med att jobba med agila arbetssätt och metoder där ditt samarbete med agila utvecklingsteam är en naturlig del av din vardag.

Vi erbjuder
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

Vi erbjuder en inkluderande miljö med hög nivå av innovation och flexibilitet tillsammans med kompetenta kollegor på ett kontor centralt placerat i Stockholm.

Vill du vara med på denna resa? Intervjuer sker löpande under processens gång.

Välkommen med din ansökan!

Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Lena Ryking på lena.ryking@visma.com

Share on:

Region:

  • Stockholm

Job type:

Permanent

Working hours:

Full-time

Working days:

Day

Application deadline:

01/04/2020

Location:

Stockholm

Contacts:

Lena Ryking

Telephone: +46 730764200

Company homepage:

http://visma.se/karriar

Office address:

Lindhagensgatan 94 10026 STOCKHOLM