Visma Financial Solutions AB

Systemutvecklare till Visma i Helsingborg

Vårt mål är att ligga i framkant gällande innovativa produkter och ny teknik. Ditt mål är att hjälpa oss dit! 

Som Systemutvecklare hos oss välkomnas du till en organisation som genomgår en spännande förvandling med ny teknik och utökade samarbetsytor. I rollen ingår både vidareutveckling, förvaltning av befintliga lösningar men framförallt nyutveckling. Vi erbjuder en arbetsplats som värdesätter trivsel tillsammans med en öppen och ärlig atmosfär. Här finns utrymme för att påverka såväl riktning som genomförande inom tech-organisationen.


Vem är du?

Du har god problemlösningsförmåga kombinerat med säkerhetstänk och noggrannhet. Du vill vara proaktiv och ligger gärna steget före samt föreslår förbättringar i både teknik och process. Att arbeta i team och vara kommunikativ är någonting du uppskattar och trivs med. Vi tror att din nyfikenhet och passion att hitta nya möjligheter med ny teknik kommer göra skillnad hos oss! 

 

  • VUE JS - Du behärskar TypeScript och VUEX med "Promise"-anrop
  • PYTHON - Du är duktig på att skriva "Pythonic code"
  • MS SQL Server - Du är duktig på att skriva prestanda-optimerade SQL-satser
  • RESTful API - Du förstår Swagger och hur man strukturerar "Endpoints" 

Välkommen att kontakta Carl-Johan Molin, (Head of Technology) 0704-931 246, carl-johan.molin@visma.com om du vill veta mer om rollen, om bolaget, om honom som ledare eller vårt team! Du kan även ta kontakt med Carl-Johan via LinkedIn

Vi ser framemot din ansökan!

 

Visma Financial Solutions

Som en av Europas ledande IT koncerner gör Visma verksamheter effektiva! På Visma Financial Solutions hjälper vi våra kunder att få betalt genom att leverera den enda betalningslösningen företagen behöver, från faktura - till betalning! Hos oss kan de dessutom vara trygga i att vi hanterar deras kunder med respekt och omtanke. Vi kallar det inkasso med hjärtat. Inkasso som stärker kundrelationer. Med ett stabilt Visma i ryggen blir vi en ännu större aktör och inom energiinkasso, kommun och landsting vågar vi kalla oss marknadsledande.

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-02-29

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Företagets hemsida:

http://www.visma.se

Adress:

Carl Krooks Gata 24 25111 Helsingborg