Visma Software AB

Applikationskonsult till Visma Software

Är du en fena inom redovisning och samtidigt en person som gillar systemfrågor? Vill du jobba i en affärsinriktad roll med stort kundfokus? Då hoppas vi att du kan vara den nya kollegan vi söker till rollen som applikationskonsult.

Om rollen

Vi söker nu en affärsinriktad applikationskonsult till vår konsultavdelning, med placering i antingen Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du kommer att arbeta med att implementera, anpassa, förvalta och utbilda i våra produkter inom produktlinjen Visma Control. Visma Control är ett system för verksamhetsstyrning och ekonomisk kontroll, byggt av ekonomer för ekonomer. Systemet säljs tillsammans med en rad tilläggslösningar och integreras med andra smarta system inom exempelvis e-faktura och beslutsstöd. I denna roll kommer du att jobba med någon eller flera av våra produkter inom produktlinjen. Läs mer om Visma Control på vår hemsida: www.visma.se/program/Visma-Control/.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:

  • Parametersättning, implementation och driftsättning av Visma Control för våra kunder

  • Genomföra workshops och utbilda våra kunder i systemet

  • I samarbete med kompetenta teamkollegor agera applikationskonsult i nykunds- och uppgraderingsprojekt

  • Designa kundanpassade lösningar tillsammans med kund och programmerare

  • Medverka till merförsäljning 

Vi bedriver våra projekt med en väl inarbetad projektmodell, Visma-processen, vilken ger stöd i införandeprocessen genom de olika faserna: förstudie, genomförande, driftsättning samt överlämning till förvaltning. I rollen utgår du från Vismas kontor och jobbar i flera parallella kundprojekt. En del projekt hanteras remote men stor del av arbetet bedrivs även på plats hos kunderna. Vi ser därför att du som person uppskattar närheten till kravställare och användare. Arbetet fordrar ibland tjänsteresor, i huvudsak inom Sverige.

Vilka blir dina närmaste kollegor?

I denna roll kommer du att rapportera till mig, Hanna Richter Liliegren. Jag är konsultchef på Visma Software och brinner för två saker - kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. Jag är övertygad om att med engagerade medarbetare blir det roligt på jobbet och vi gör ett bra jobb - lätt som en plätt! Jag har förmånen att tillsammans med tre andra konsultchefer leda vår grymma konsultavdelning! Teamet, på totalt 37 kompetenta medarbetare, består av applikationskonsulter, projektledare, systemkonsulter och tekniker som tillsammans jobbar varje dag för att digitalisera våra kunders vardag och ge dem bästa möjliga kundupplevelse. Ta gärna kontakt med mig via LinkedIn om du vill veta mer om rollen, om bolaget, om mig som ledare eller vårt duktiga team!

Vad erbjuder vi dig?

Som applikationskonsult hos oss får du möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter, intressanta kundföretag och driva såväl roliga som utmanande IT-projekt. På Visma Software blir du en del av ett kompetent och jordnära gäng kollegor med varierad bakgrund. Hos oss får varje medarbetare utrymme att initiera nya lösningar och vara delaktig i bolagets utveckling. Vi verkar i en snabbrörlig bransch och är ständigt på tårna för att utmana befintliga arbetssätt i syfte att ligga steget före våra konkurrenter. Här förväntar vi oss att även du vill och triggas av att driva innovation i vår affär. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga villkor, kollektivavtal och fina förmåner. Hos oss får du både glädjen att jobba i ett mindre entreprenöriellt IT-bolag, och samtidigt ta del av kraften och möjligheten det innebär att vara en del av en stark teknologikoncern. 

Vem söker vi?

I denna rekrytering värderar vi både dina personliga egenskaper och din professionella kompetens. Vi tror att du som söker är utbildad civilekonom eller liknande, har några års praktisk erfarenhet av redovisningsarbete och ett stort intresse för system. Alternativt är du systemvetare med stor förståelse av ekonomiska resonemang. Samtidigt triggas du av de affärsmässiga delarna av rollen och brinner för att både maximera kundnöjdhet och driva merförsäljning. Om du är nuvarande eller tidigare användare av Vismas produkter inom projekt- och ekonomiområdet så är det meriterande, men inget krav. Svenska och engelska som språk hanterar du obehindrat.  

Som person är du konsultativ, lyhörd och pedagogisk. Därmed har du lätt för att navigera mellan olika kunder och kontaktpersoner vars behov och utmaningar skiljer sig åt. Du trivs i rollen som konsult, triggas av problemlösning och gillar att jobba nära kunden i din vardag. Att samarbeta i team är något som ligger naturligt för dig. Du är en vänlig och hjälpsam lagspelare som inte tvekar att omprioritera och ställa upp för dina kollegor när det behövs. 

Ansökan

Du söker tjänsten genom att bifoga CV alternativt en länk till din LinkedIn-profil via ansökningslänken. Personligt brev är frivilligt. I denna process tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Hanna Richter Liliegren, konsultchef: hanna.richter@visma.com / 010-141 2993 alternativt Emma Blomberg, HR Manager: emma.blomberg@visma.com / 070-313 7164. 

Om oss

Visma Software AB är ett bolag inom den framgångsrika Vismakoncernen. Vi är ett entreprenöriellt bolag med engagerade, kunniga och framåtlutade kollegor i en snabbrörlig bransch. Vi är en ledande leverantör inom affärssystem till medelstora och stora företag i Sverige. Vårt uppdrag är att genom innovation göra ekonomihantering, verksamhetsuppföljning och personaladministration både enklare och roligare. Allt för att våra kunder ska behöva lägga minimal tid på administration och mer tid på att utveckla sin core business. Produktportföljen utgår från optimal effektivitet, verksamhetsstyrning och kontroll i molnet. Vi är totalt cirka 145 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Munkedal och Uddevalla. När du blir vår kollega blir du en del av en spännande förändringsresa och vår vision om att förtjäna våra kunder som fans.

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/

Dela på:

Län:

  • Stockholm
  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-02-23

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm / Malmö / Göteborg

Kontaktpersoner:

Emma Blomberg, HR Manager

tfn: +46 703137164

Hanna Richter Liliegren, Konsultchef

mob: 010-141 2993

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Neptuniplan 9 20311 Malmö