Visma EssCom AB

Visma EssCom söker en erfaren Säljare med personalansvar

Vi söker nu en ny kollega till Visma EssCom.

 

Vilka är vi?

Visma EssCom är ett tjänsteföretag som utvecklar kundanpassade lösningar för installation, drift, support och teknisk service inom IT. Genom kunskap och engagemang ökar vi tillförlitlighet och tillgänglighet av våra kunders affärskritiska IT-system.

 

Ditt uppdrag

Som säljare på Visma EssCom kommer du att arbeta självständigt med att 

utveckla och utöka vår affär inom teknisk service, support och IT-drift. Du kommer att arbeta både med att identifiera och bearbeta nya affärsmöjligheter, och att tillsammans med dina kollegor utveckla befintliga affärer. Du kommer att ha personalansvar över 3-4 säljare, och ges stora möjligheter att själv påverka säljstrategier och kundlösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå i att:

  • Identifiera och bearbeta nya kunder genom samtal, möten, mässor, etc.

  • Utveckla befintliga kundrelationer 

  • Utveckla säljstrategier och -processer på Visma EssCom

  • Tillsammans med vår Bid Manager beräkna priser och lämna offerter

  • Övergripande utveckla våra affärsområden genom olika aktiviteter/projekt tillsammans med företagets projektkontor och ledningsgrupp

 

 Din bakgrund & profil

Vi tror att du är en erfaren affärsskapare med goda kunskaper och branschkännedom inom IT, och att du har erfarenhet av att driva projekt. Du är självgående och har egna tankar och idéer kring hur du vill arbeta och forma rollen. Tidigare personalansvar är en merit.

 

Vad erbjuder vi?

Visma erbjuder möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad.

Hos oss i Bromma arbetar du i en trevlig grupp bestående av ca 10 projektledare, säljare och affärsområdeschefer. Totalt arbetar ca 100 personer på Bromma-kontorets olika avdelningar. Vi har välutvecklade processer inom projektledning, och tillämpar Praktisk Projektstyrning, vilket du kommer att erbjudas utbildning i. Du rapporterar till företagets kommersiella chef, men arbetar till vardags mycket självständigt med eget ansvar över din tid och dina uppgifter. Hos Visma EssCom AB har du som anställd tillgång till en mängd förmåner, såsom exempelvis hälsoförsäkring och ett generöst friskvårdsbidrag.

I rollen som säljare befinner du dig ofta i händelsernas centrum, med stor inblick i aktuella händelser och beslut. Du arbetar tätt tillsammans med Visma EssComs ledningsgrupp och kommer att ges stora möjligheter att själv påverka och delta i beslutsfattande. Du ges helt eget ansvar över ditt dagliga arbete - med fokus på vad du presterar, snarare än var och hur du väljer att arbeta. Du ges goda möjligheter till utveckling genom utbildning inom t.ex. ledarskap och projektledning.  

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 februari men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-02-15

Tillträde:

Så snart som möjligt

Arbetsplats/placeringsort:

Bromma

Kontaktpersoner:

Katja Staaf

tfn: +46 10-1411600

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Gårdsfogdevägen 5 16867 Bromma