Visma Consulting AB

Sharepoint Konsult Office 365

Nu söker vi efter dig som jobbat tekniskt med Sharepoint och Office 365 och har insett hur förbaskat kul det är att förenkla olika kunders vardag. Hos oss blir du en del av ett tight och växande team som har förmånen att växla mellan att sitta inhouse och vara ute hos olika kunder i projekt. Kul och varierande! 

Vad kommer du att göra? 

Du får möjlighet att jobba tekniknära och grotta ner dig i olika tekniska lösningar men samtidigt har du backup av våra grymma utvecklare så du behöver inte vara en fena på att koda. Ena dagen sitter du inne på kontoret med teknisk konfiguration och vidareutvecklar kunders Sharepoint- applikationer, och andra dagen kör du presale eller håller en workshop kring processkartläggning ute hos en kund. 

Vem är du?

Med den konsultkompetens du samlat på dig under några år kan du med enkelhet bygga god kundrelationer och är grym på att förstå kundernas behov för att blixtsnabbt omvandla dem till tekniska lösningar. För att få en flygande start som konsult hos oss tror vi att du har ganska bra koll på följande:

  • Kunskaper och erfarenhet av konsultyrket

  • Office 365 som plattform, SharePoint Online, Teams och hur du på bästa sätt hjälper en organisation att skapa en bra lösning. 

  • Gärna erfarenhet av SharePoint on-premise, men inget krav

  • Extra plus i kanten om du har någon certifiering inom SharePoint

  • Har du dessutom koll på infrastruktur och drift inom MS blir vi riktigt glada

I klartext gissar vi att du jobbat som sprinter i dina tidigare uppdrag inom SharePoint-området. Gissningsvis har du jobbat som konsult tidigare, men det absolut viktigaste är din inställning, personlighet och nyfikenhet för tekniken. 

Ansökan

Är detta konsultrollen för dig? Skicka då oss ditt CV senast den 29/2! Vi arbetar med löpande urval och hoppas att vi hittar denna stjärna innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Mathias på mathias.belevid@visma.com.

Varför Visma?

Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen - vi leder den!

På vår del av Visma - Visma Consulting AB - är vi 135 glada kollegor som framförallt sitter inhouse på fem kontor från norrländska Skellefteå till söderns Malmö, och däremellan Kristianstad, Gävle, Uppsala och Stockholm. De flesta av oss jobbar med någon form av systemutveckling medan andra är projektledare, förvaltningsledare, marknadssnillen, testare eller säljare - bli en av oss!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-02-13

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Mathias Belevid

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm