Visma

Är du Vismas Summer Intern 2020?

Nu söker vi talangfulla masterstudenter som vill anta utmaningen att arbeta som projektledare hos oss för en sommar! Det här är möjligheten för dig som vill omsätta teori till praktik och skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet i en av Europas ledande tech-koncerner.

Om Vismas Summer Internship
Vismas Summer Internship är projektbaserat och du kommer från första dagen att vara ansvarig för planläggning och genomförande av ett projekt, givetvis med löpande stöd och feedback från seniora projektägare och faddrar. Projekten väljs ut med omsorg och baseras på reella case som är strategiskt betydelsefulla för Visma. Du kommer självständigt att äga och driva ett huvudprojekt, med målet att vid slutet av sommaren presentera ditt resultat för projektägare och andra beslutsfattare i bolaget.   

Projekten är varierande och anpassas efter din akademiska bakgrund, men du förväntas även kliva utanför din komfortzon och utmanas inom andra områden. Tidigare Summer Interns har bland annat arbetat med projekt inom machine learning, intern processoptimering och marketing automation.

Första veckan på Summer Internshipet kickstartar på Vismas huvudkontor i Oslo tillsammans med övriga Summer Interns från Norden. Här får du bland annat chans att möta vår koncernledning, delta i spännande kurser samt arbeta i ett gemensamt uppstartsprojekt. Under sommaren i Stockholm ser vi dessutom till att varva jobb med mycket nätverkande och sociala arrangemang. Vismas Summer Internship ger dig en unik möjlighet att vässa ditt CV inför examen, lära känna Vismas företagskultur samt bygga ett värdefullt yrkesnätverk.

  • Start juni 2020

  • 6 veckor

  • Placering Stockholm

Klicka här för att läsa om tidigare års summer interns och deras projekt!

För att passa i rollen som Summer Intern ser vi att du: 

  • Är masterstudent inom data/IT eller business/management, med 1-2 år kvar av din masterutbildning

  • Behärskar svenska och engelska obehindrat, såväl i tal som skrift 

  • Har ett genuint intresse för IT och projektledning

  • Är nyfiken, initiativrik och självgående

  • Har siktet inställt på en framtida karriär inom IT-branschen 

Sista ansökningsdag är 23 februari 2020. I din ansökan vill vi att du bifogar CV samt gymnasie- och högskolebetyg. Personligt brev och övriga intyg är frivilligt. Intervjuer kommer att hållas i Stockholm 27 och 28 februari.

Om Visma
Visma är en av Europas mest expansiva tech-koncerner med plats för dig att växa, både professionellt och som individ. På Visma jobbar du i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Vårt främsta fokus är att göra våra kunder mer effektiva. Genom marknadsledande mjukvara och IT-konsulttjänster digitaliserar och automatiserar vi affärsprocesser för våra kunder. Vi äger hela värdekedjan, från produktutveckling till slutgiltig leverans till kund. Hos oss kan du arbeta med bland annat systemutveckling, IT-projektledning, konsultverksamhet, marknadsföring, ekonomi och försäljning. Just nu pågår det bland annat ökade satsningar inom machine learning, artificiell intelligens och big data i syfte att ytterligare effektivisera våra kunders affärsprocesser.

- Vi pratar inte bara om den digitala utvecklingen, Vi leder den!

Kontakta Tora Matsson vid eventuella frågor om Vismas Summer Internship: tora.matsson@visma.com alternativt på +46 76 135 17 96.

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningsgrad:

Projektanställning

Sista ansökningsdag:

2020-02-23

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Tora Matsson

tfn: +46 761 351 796

mob: +46 761 351 796

Företagets hemsida:

http://visma.se/karriar

Adress:

Lindhagensgatan 94 11218 Stockholm