Visma bWise AB

Graduate Program - Business intelligence

Just nu är vi på Visma bWise inne i en väldigt spännande förändringsresa genom en intern sammanslagning inom Visma där vi nu är Nordens ledande aktör inom Business Intelligence. Med kontor i Stockholm, Oslo, Göteborg, Malmö och Drammen är vi sammanlagt en bit över 100 BI-konsulter. Vi vill accelerera ännu mer och söker nu dig som vill jobba i skärningspunkten mellan IT och business med kunder i många olika branscher. Stort eget ansvar och ett jäkligt kul gäng väntar dig. Välkommen till Visma bWise Graduate Program! 

 

Vad kommer du göra? 

Som en del av vårt graduateprogram som löper under ett år skolas du in i rollen som BI-konsult där du kommer jobba i projekt med att utveckla lösningar mot i första hand Qlik Sense, men delar inom Power BI och Tableau växer hos oss. Som graduate får du bra stöd från din mentor och seniora kollegor, även om vi har höga förväntningar på dig. 

Som konsult jobbar du i kundprojekt där du kommer bli delaktig i allt från gränssnittsdesign till arkitektur. Det kan handla om att designa, modellera och integrera data från olika datakällor och databaser, frontend-utveckling och dashboards, analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation och kontakt med våra kravställare.

Vi sitter oftast inhouse på våra härliga kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, men har mycket kundkontakt. 

 

Vem är du? 

Vi tror att du gillar kombinationen av IT och business samtidigt som du tilltalas av konsultrollen där du får stort eget ansvar och varierande kundprojekt. Om du också går igång på att jobba projektbaserat och i team kan bWise vara helt rätt ställe för dig att kickstarta karriären! 

Du behöver inte vara någon ninja på programmering (även om det är ett plus). De flesta hos oss har någon typ av teknisk utbildning som systemvetare eller ingenjör, men många är också ekonomer i botten. Det viktiga är att du har ett genuint intresse av att effektivisera affärsprocesser och beslutsfattande med hjälp av data och tekniska lösningar. 

En kort wish-list: 

  • Du har kandidat- eller masterexamen  inom datateknik, systemvetenskap, eller ekonomi. 

  • Du gillar att jobba projektbaserat och har lätt för att samarbeta med nya människor. 

  • Har ett ganska stort tekniskt intresse, och framför allt vill bli en riktigt grym BI-konsult. 

  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska. 

Har du kunskaper om databaser och strukturering av data warehouse (och ETL-flöden) eller inom webbprogrammering blir vi extra glada. :) 

Som person är du initiativrik, prestigelös och målinriktad. Du tycker om att hålla dig uppdaterad inom Business Intelligence och gärna ett intresse av datavisualisering. Viktigast är trots allt att du känner starkt för att arbeta som konsult, att du är en positiv, utåtriktad och en drivande lagspelare som vill arbeta med människor, IT och verksamhetsutveckling.

 

Ansökan! 

Vi har löpande rekrytering till vårt graduateprogram så vänta inte för länge med att ansöka. Sista dag att ansöka är den 8 mars. Har du frågor om kan du kontakta Björn Johansson på på 0736 - 44 48 87. Preliminär start är den 24 augusti 2020. 

 

Vilka är bWise? 

Visma bWise är marknadsledare i Norden inom Data analytics, Visualization och Business Intelligence med kontor i Stockholm, Oslo, Göteborg, Malmö och Drammen, med sammanlagt en bit över 100 BI-konsulter. Vi är en del av den framgångsrika Visma-koncernen och bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur, där våra kunder och anställda står i centrum. Vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans!

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm
  • Västra Götaland
  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-03-08

Tillträde:

2020-08-24

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg, Stockholm eller Malmö!

Kontaktpersoner:

Björn Johansson

mob: +46 736444887

Adress: