Visma bWise AB

Senior BI-konsult

Som marknadsledare i Norden inom Business Intelligence med kontor i Stockholm, Oslo, Göteborg, Malmö och Drammen, med sammanlagt en bit över 100 BI-konsulter, vill vi nu accelerera ännu mer. Därför söker vi nu efter en senior BI-konsult med placering i Stockholm som är hungrig på att ta oss till nästa nivå.

 

Vad kommer du göra? 

Som senior BI-konsult kommer du att arbeta med att utveckla lösningar mot i första hand Qliks plattform, men delar inom Power BI och Tableau växer hos oss. Du förväntas kunna driva både egna projekt men också projektleda andra kollegor ur ditt team. Rollen kommer också vara en del i ett pre-sale team vilket innebär att du jobbar nära vårt säljteam och är med och lägger grunden för en lyckad affär. Du jobbar med ett team som har djup kunskap i beslutsstöd och tillför kompetens inom BI och är delaktig i allt från behov till leverans av lösning. 

Du kommer att arbeta i projekt med våra kunder där din vardag och dina projekt kommer variera över tid och kan handla om allt detta: 

  • Delta i och leda projektleveranser

  • Utveckla, designa och underhålla BI-applikationer med fokus på Qlik

  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor som rör datavisualisering

  • Fungera som pre-sale i nya projekt primärt i Stockholmsområdet

 

Vem är du? 

Som senior BI-konsult hos Visma bWise har du en viktig roll i att bygga lösningar utifrån funktionaliteten i Qliks produkter. För att trivas och bli en framgångsrik del av vår och våra kunders verksamhet gissar vi att du har:

  • Erfarenhet av QlikView, Qlik Sense och/eller Power BI och Tableau. 

  • En högskoleutbildning inom relevant område

  • Extra plus för erfarenhet inom projektledning eller datalager

  • Kan kommunicera flytande på svenska och engelska

Som person är du initiativrik, prestigelös och målinriktad. Du är en analytisk och kreativ problemlösare som gillar att hantera komplexitet i stora mängder data. I din kontakt med kunder och kollegor vill vi gärna att du är relationsskapande, lyhörd och positiv. Du har nog ett stort intresse för att hålla dig uppdaterad inom BI-området och gillar datavisualisering, men framförallt har du en vilja i att bredda din kompetens inom området Business Intelligence. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar. 

 

Vi erbjuder

Visma bWise är den ledande aktören i Norden inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar, men vi är även stora inom Power BI och Tableau. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och medarbetare står i centrum. Vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.

 

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-03-31

Tillträde:

Helst igår :)

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Peter Westman

tfn: +46 707205614

Adress: