Visma Financial Solutions AB

Nu söker vi en Affärsinriktad

Kundtjänstchef / Customer Service Manager

Sökord: Kundtjänstchef, kundservice, customer support, customer service , customer relations

Söker du ett omväxlande arbete där du är en del av en större organisation med ett starkt varumärke och där du kommer få många fantastiska kunder att arbeta med? Då har du möjligheten att söka till Visma Financial Solutions AB i Helsingborg och rollen som Chef för vårt kundcenter.

Förväntningarna på, och möjligheterna inom, kundservice har förändrats i takt med ökad digitalisering. Det krävs en omställning för att erbjuda ett modernt kundcenter där kundbehov, kundupplevelse och optimering är i fokus. Vi söker därför en ledare som har förmågan att omsätta möjligheter till verklig förändring.

I dina arbetsuppgifter ingår att leda och utveckla den dagliga verksamheten med ansvar för medarbetare, affär och resultat. Vårt kundcenter består av omkring 40 medarbetare på två olika orter. Du driver vår utveckling framåt. Vårt mål är att bli lite bättre varje dag. 

Detta letar vi efter hos dig

För att trivas i rollen som kundcenterchef tror vi att du är strukturerad och gillar att jobba affärsdrivet och resultatinriktat. Tempot är högt och det innebär att belastningen stundtals kan vara hög. Du har ett coachande ledarskap, är en nytänkande och tydlig ledare som kan entusiasmera dina medarbetare och skapa rätt förutsättningar för en attraktiv och kundfokuserad kultur. Digitalisering är ett ledord som du måste anamma fullt ut. 

Det är viktigt att du har en strategisk höjd samt en teknisk ådra. Du är målmedveten och framåtlutad och har definitivt anammat teknik/människa-tänket och kan bidra med förbättringsförslag och implementera dessa i samarbete med vår it-avdelning. 

Resor utomlands förekommer 1-2 gånger i månaden.

Du rapporterar till Head of Customer Sales and Support och utgår från kontoret i Helsingborg.

Ansökan

Skicka in din ansökan idag!
Välkommen att kontakta Sonja Andersson (Head of CSS) på 0709-308170 om du vill veta mer om rollen, om bolaget eller om vårt team.
Som en del av rekryteringsprocessen görs en kreditupplysning på slutkandidater. 

Visma Financial Solutions

Som en av Europas ledande IT koncerner gör Visma verksamheter effektiva! På Visma Financial Solutions hjälper vi våra kunder att få betalt genom att leverera den enda betalningslösningen företagen behöver, från faktura - till betalning! Hos oss kan de dessutom vara trygga i att vi hanterar deras kunder med respekt och omtanke. Vi kallar det inkasso med hjärtat. Inkasso som stärker kundrelationer. Med ett stabilt Visma i ryggen blir vi en ännu större aktör och inom energiinkasso, kommun och landsting vågar vi kalla oss marknadsledande.

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-02-23

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Helsingborg

Företagets hemsida:

http://www.visma.se

Adress:

Carl Krooks Gata 24 25111 Helsingborg