bWise Sverige

BI-konsult med hjärta för verksamhet och visualisering

Som nybliven marknadsledare i Norden inom Business Intelligence har du möjlighet att bli en del av ett team av 110 grymma kollegor som alla hjälper på att våra kunder ska ta smartare beslut i sin vardag. På Visma bWise söker vi nu BI-konsulter som vill vara med och utveckla framtidens beslutsstödslösningar. Placering vid något av våra goa kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm.

 

Vad kommer du göra? 

Som BI-konsult kommer du att arbeta med att utveckla lösningar mot i första hand Qliks plattform, men delar inom Power BI och Tableau växer hos oss. Du jobbar med ett team som har djup kunskap i beslutsstöd du du tillför kompetens inom BI och är delaktig i allt från behov till leverans av lösning. Du kommer att arbeta som konsult i projekt med våra kunder där din vardag och dina projekt kommer variera över tid och kan handla om allt detta: 

 • Kunduppdrag med att designa, modellera och integrera data från många olika strukturerade- och ostrukturerade datakällor.

 • Frontend-utveckling innebär att jobba med utveckling av dashboards, rapportering och Self Service BI-lösningar mot någon av alla våra kunder.

 • På ett konsultativt, tekniskt och verksamhetsnära sätt bygga lösningar som möjliggör analys och verksamhetsstyrning i kundens organisation.

 • Vid inriktning mot webbintegrationer och backend jobbar du mer med att utveckla avancerad Qlik-lösningar där vi nyttjar Qliks API:er och integrationsmöjligheter fullt ut.

 • Bygga funktioner mot backend API:er för automatisering av appar och miljöer eller jobba med mashups och extensionsutveckling.

 

Din erfarenhet

Som BI-konsult hos Visma bWise har du en viktig roll i att bygga lösningar utifrån funktionaliteten i Qliks produkter. För att trivas och bli en framgångsrik del av vår och våra kunders verksamhet gissar vi att du har:

 • Erfarenhet av QlikView, Qlik Sense och/eller Power BI och Tableau. 

 • En högskoleutbildning inom relevant område

 • Extra plus för erfarenhet inom projektledning eller datalager. 

 

Vem är du? 

Som person är du initiativrik, prestigelös och målinriktad. Du är en analytisk och kreativ problemlösare som kan hantera komplexitet i stora mängder data. I din kontakt med kunder och kollegor vill vi gärna att du är relationsskapande, lyhörd och hjälpsam.

Du har nog ett stort intresse för att hålla dig uppdaterad inom BI-området och gillar datavisualisering, men framförallt har du en vilja i att bredda din kompetens inom området Business Intelligence. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med både kunder och arbetskamrater, både på svenska och engelska. Du gillar utmaningar och har en förmåga att se och förstå helhetslösningar. 

 

Vi erbjuder

Visma bWise är den ledande aktören i Norden inom Data analytics och Visualization baserat på Qliks lösningar. Vi bygger vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö.

 

Dela på:

Län:

 • Stockholm
 • Västra Götaland
 • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2020-06-01

Tillträde:

Helst igår :)

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm, Göteborg eller Malmö!

Kontaktpersoner:

Peter Westman

tfn: +46 707205614

Adress: