Visma Product & Development

Visma söker Business Analyst till Stockholm!

Vill du arbeta i en internationell miljö med affärssystem och affärsprocesser? Blir du motiverad av en miljö som består av innovation och felixibilitet? Är du proffs på att förstå kundens behov och verksamhet? Då anser vi att du är rätt person att läsa vidare om Visma och rollen som Business Analyst. 

Visma tillhandahåller publika affärslösningar för offentlig verksamhet. Vi utgår från kundens processer och matchar verksamhetens behov. Kunderna bestämmer själv vilka delar de vill använda och kan göra allt i ett enda gränssnitt.

Om tjänsten

Som Business Analyst har du ansvaret för specifikationer och lösningsförslag av nya funktioner inom våra affärslösningar. Du översätter kundernas krav på utveckling och har således ett ansvar för att våra lösningar stämmer överens med marknadens behov. En del av rollen innebär att utreda kundärenden och att arbeta med testning och dokumentation. Du är en del av utvecklingsteamet och kommer att ha tätt samarbete med produktägare, kunder och andra intressenter.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta fram kravspecifikationer och user stories för utveckling

  • Föreslå prioritering av utvecklingsärenden baserat på kund och stakeholders

  • Supporta utvecklarna i att förstå specifikationer

  • Utreda och föreslå lösningar för eskalerade supportärenden

  • Genomföra acceptanstester

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet av affärssystem och affärsprocesser, gärna kopplat till budget och prognosarbete i offentlig förvaltning. En god förmåga att förstå kundens behov och verksamhet, för att kunna översätta det till systemkrav i utvecklingsarbetet.

Du har relevant högre utbildning eller motsvarande kunskaper, företrädesvis inom ekonomi och systemvetenskap. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du positiv och utåtriktad, noggrann och ansvarsfull. Du trivs med problemlösning och att arbeta med andra, tycker om att skapa ordning i komplexitet och vågar utmana dig själv och dina kollegor för att uppnå bra resultat.

Vi erbjuder


Visma är ett teknikintensivt, internationellt bolag med stark tillväxt. Vi har en inkluderande och belönande atmosfär med möjligheter till personlig utveckling och kompetenta kollegor. Miljön genomsyras av innovation och flexibilitet.

Vi genomför urval och kallar till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt! 


Önskar du mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Stålhandske, Development Team Lead. Telefon 070-329 20 46. Mail anna.stalhandske@visma.com

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-03-31

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Anna Stålhandske

mob: +46 703292046

Företagets hemsida:

http://visma.se/karriar

Adress:

Lindhagensgatan 94 10026 STOCKHOLM