Visma Spcs AB

Projektledare till vår marknadsavdelning

Marknadsteamet i Växjö utvecklas och söker en ny kollega. I rollen som projektledare får du med marknadsföring nära hjärtat en sällsynt stimulerande arbetsmiljö!

Vad gör Visma Spcs?
Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd för våra användare. Vi är marknadsledande på ekonomiprogram för små- och medelstora företag, organisationer och redovisningsbyråer. Vårt huvudkontor finns i Växjö.

Vad gör en projektledare?
Du producerar, projektleder och följer upp marknadsaktiviteter inom ditt ansvarsområde. Agendan spänner över hela kundresan - före, under och efter köp.

Du är en av totalt 4 projektledare som ansvarar för marknadsplanen inom sina respektive affärsområden. Rollen innebär en härlig mix av operativa arbetsuppgifter och taktiska perspektiv. Därför är det viktigt att du trivs i de praktiska momenten, men också kan zooma ut och se helikopterperspektivet.

Dina främsta arbetsuppgifter är att planera och skapa kampanjer med träffsäker marknadskommunikation genom digitala kanaler. Du driver självständigt dina projekt och samarbetar brett med olika intressenter inom organisationen. Givetvis hämtar och delar du också inspiration och erfarenheter med dina närmsta kollegor i teamet.

Vem är du?
Vi söker dig som med fördel har erfarenhet av att leda marknadsföringsprojekt och har relevant utbildning inom området.

Du är kommunikativt stark med naturligt sinne för det grafiska.

Du är en sån man bara gillar. En av dina främsta styrkor är att bygga och vårda relationer, eftersom mycket av arbetet sker i samarbete med dina kollegor både inom avdelningen men också med produktutveckling, support och försäljnings-teamen.

Vi tror du har jobbat  i en liknande roll, kanske på en reklambyrå.

Du har god affärsförståelse och är van vid att arbeta med flera uppgifter och projekt parallellt. Sannolikt har du tidigare arbetat i olika plattformar för digital marknadsföring såsom CMS, Marketing Automation och email marketing verktyg.

Extra meriterande om du har erfarenhet och kunskaper i just våra verktyg för marknadsföring och grafisk design såsom Eloqua, EPiServer, Google Analytics och Adobe Creative Cloud.  

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare i en av Nordens största tech-koncerner. Vår ambition är att skapa en arbetsplats i världsklass. Konceptet My Competence Day där du gör vad du vill en dag i månaden för att kompetensutveckla dig själv är bara ett exempel på att vi menar allvar. När vi frågar våra medarbetare varför de trivs hos oss svarar de flesta att det beror på vår sammanhållning i kombination med utvecklingsmöjligheter. Det är vi stolta över! För när du trivs, växer och vill göra skillnad utvecklas vi som företag. Vi blir bättre tillsammans helt enkelt!

Vi vill gärna ha ditt CV och en ansökan där du berättar för oss på vilket sätt du skulle göra skillnad hos oss! Sista ansökningsdag är 2019-02-03. Har du några frågor går det bra att kontakta Jimmy Nowén på telefon 073-0571669 eller via e-post jimmy.nowen@visma.com.

 

Dela på:

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-02-03

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Jimmy Novén

mob: 073-0571669

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö