Visma Spcs AB

Avdelningschef för kundkommunikation och marknadskoordinering

Marknadsavdelning i Växjö utvecklas och söker en ny ledare. I rollen som chef för kundkommunikation och marknadskoordinering leder du tillsammans med ditt team våra marknadskampanjer.

Vad gör Visma Spcs?
Vår passion är att förverkliga företagandet. Det gör vi genom att erbjuda professionella systemstöd för våra kunder. Vi är marknadsledande på ekonomiprogram för små och medelstora företag, organisationer och redovisningsbyråer. Vårt huvudkontoret finns i Växjö.


Vad innebär rollen?
Som avdelningschef har du det övergripande ansvaret för att leda det operativa och taktiska arbetet bakom kampanjer och marknadsprojekt. Tillsammans med ditt team driver du planering, utförande och uppföljning av primärt digitala marknadskampanjer både mot befintliga och nya kunder.

Teamet du leder är inte vilket team som helst! Det består av 6 stjärnor som projektleder och självständigt utför kampanjer inom sina produkt- och ansvarsområden på ett strålande sätt. Tillsammans med dem arbetar du också i nära samarbete med övriga avdelningar på marknadsenheten samt med produktutveckling, support och försäljning.

Du rapporterar till affärsområdeschefen för vår företagsaffär och du har personal- och budgetansvar. Rollen är stationerad i Växjö.

Vem söker vi?

Ledare på Visma Spcs leder med Passion, Mod och Tillit. Det gör du med!

Du har förmågan att utveckla andra genom ett coachande ledarskap och du får energi av att se dina medarbetare växa och utvecklas. Du skapar naturligt en trygg och förtroendeingivande arbetsmiljö som präglas av innovation och utveckling. I och med att du är prestigelös och trygg i dig själv, sätter du andras positiva insatser före dina egna och du är handlingskraftig där förändring behövs.

Du har en utvecklad förmåga att kommunicera med andra. Du förmedlar och leder din organisation mot uppsatta mål genom ditt tydliga och närvarande förhållningssätt.

En av dina främsta styrkor är din förmåga att bygga och vårda relationer, både inom avdelningen och brett tvärsöver hela organisationen. God kännedom om budgetering, verksamhetsplanering, uppföljning av kampanjer och aktiviteter är ett krav. Du uttrycker dig väl och helt obehindrat på både svenska och engelska.

Vi söker dig som har relevant erfarenhet och utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Vi tror att du har mer än 5 års erfarenhet av att leda och organisera personal, är affärsdriven och har djup förståelse för förutsättningarna och möjligheterna med marknadsföring och försäljning både till nya och befintliga kunder.

Känner du igen dig? Vi vill gärna veta mer om dig genom CV och en ansökan där du berättar för oss vem du är och hur du skulle göra skillnad hos oss. Sista ansökningsdag är 2019-01-20. Har du några frågor är välkommen att kontakta Jimmy Nowén på tfn 073-0571669 eller via e-post jimmy.nowen@visma.com

 

Dela på:

Län:

  • Kronoberg

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-01-20

Arbetsplats/placeringsort:

Växjö

Kontaktpersoner:

Jimmy Novén

mob: 073-0571669

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö