Visma Product & Development

Utvecklare som vill arbeta med Medvind!

Visma söker nu en skicklig utvecklare till vårt team inom Workforce Management med placering i Lindhagen i Stockholm!

Gillar du att arbeta i Medvind? Behärskar du JavaScript och C++? Är du en team-player som vill ta en ansvarsfull roll i ett produkt-team med stora möjligheter? Då ser vi att du har en stor förmåga att passa för vår produkt Medvind och som utvecklare i Visma Product Developement!

Kort beskrivning av produkten Medvind

Inom Workforce Management levererar vi ett system som ser till att hundratusentals människor i Sverige har uppdaterade scheman, att arbetsskift är optimalt tillsatta, att anställda kan checka in och ut från sina arbetspass, att hemtjänsten dyker upp när den ska, och att all denna aktivitet skapar rätt löner med stöd i rätt avtal. Det är ett kritiskt system som ska ta upp så lite tid som möjligt av användarna. Just nu är vi mitt i en galet spännande resa där vi håller på att föra över produkten till nya teknologier, samtidigt som antalet användare ökar rejält från år till år, och produkten kommer bli ännu smartare. Vi vill nu utöka vårt team med en till utvecklare och hoppas att det är du!

För att lyckas hos oss ser vi att du:

  • Behärskar JavaScript och C++ utmärkt

  • Gärna är en fullstack developer med erfarenhet i ExtJS framework och kan koda både i web-gränssnitt och backend C++

  • Har goda kunskaper i SQL (vi kräver dock inte SQL DBA kompetens).

  • Kommer lyckas extra bra om du även behärskar CSS/HTML, C#, samt har erfarenhet inom TDD.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller brinner för att jobba med administrativa system. Det absolut viktigaste är dock din can-do attityd, vilket vi ser som extra meriterande Vi söker dig som har lätt för att lära sig nya språk och ramverk, och som ser utmaningen i att testa nya metoder. Som person ser vi att du håller fokus på din huvuduppgift men att du också ser det som en självklarhet att vara en del av vårt härliga team.

Kort beskrivning av Visma och ditt kommande team:

Vi är ett stabilt team av utvecklare som jobbar med scrum, hjälps åt, och försöker ha så roligt som möjligt mellan varven. Visma som företag är mycket måna om sina anställda. Här finns det möjligheter till internutbildningar, sociala aktiviteter, kunskapsutbyten och personlig utveckling. Det händer nästan alltid något spännande i byggnaden då vi på Lindhagen är runt 500 medarbetare som alla tillhör Visma-koncernen.

Låter detta intressant?

Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Om du skulle ha några frågor om tjänsten eller Visma, kontakta Rafael Arelin på rafael.arelin@visma.com.

Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Dela på:

Län:

  • Stockholm

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-02-28

Tillträde:

Enligt ök

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Företagets hemsida:

http://visma.se/karriar

Adress:

Lindhagensgatan 94 10026 STOCKHOLM