Visma Spcs AB

Webbutvecklare till Visma i Lund

Visma Spcs söker en erfaren och självgående utvecklare till ett molnbaserat affärssystem för redovisningsbranschen.

Vår tjänst är ett operationellt verktyg för redovisningsbranschen och är byggt med modern teknologi som använder Microsoft.Net på server- och Angular på klientsidan.

För att möta kundens behov med ny funktionalitet så behöver vi utöka teamet med ytterligare utvecklare.

Visma erbjuder utmanande möjligheter för en ambitiös och motiverad utvecklare som älskar att utveckla produkter med bra användbarhet, hög kvalitet och som kan sätta sig in i kundens behov.

Du kommer att arbeta i Vismas R&D-avdelning som erbjuder en inspirerande miljö med ett brett utbud av kompetenser inom området utveckling. I det här projektet kommer du att arbeta tillsammans med ett internationellt team. Vi har en Scrum-baserad utvecklingsorganisation som använder moderna verktyg i samarbetet mellan kollegor.

Vem är du?

Du är en serviceinriktad och driven utvecklare. Du gillar att jobba i team, och sprider “teamspirit” till dina kollegor. Du har också ett genuint intresse för mjukvaruutveckling.

Du är bekant med en eller flera av följande tekniker:

  • C# och .Net framework, Visual Studio, MS SQL.

  • Database modelling and development. Gärna erfarenhet av Entity Framework.

  • HTML, CSS, JavaScript, Angular.

  • Azure, TeamCity, Git, Continuous delivery.

Du har relevant utbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av professionell utveckling. Eftersom du kommer att jobba med internationella kollegor behöver du goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi dig?

På Visma Spcs är våra anställda den största tillgången och vi har mycket bra villkor, en positiv kultur och entreprenörsanda.

Vi erbjuder en spännande roll i en internationell miljö. Vi ingår i en R&D-organisation med mer än 800 anställda. Du kommer att arbeta från kontoret i Lund (eller Växjö om du föredrar det).

Vi ger dig en kreativ arbetsmiljö och du kommer att få jobba med den senaste tekniken och verktygen. Du kan växa med oss! Vi är ett stort företag med möjlighet till karriärutveckling.

Vi erbjuder bra möjligheter till hälsa och träning. Vi tror starkt att engagerade anställda ger oss nöjda och glada kunder!

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan före den 4 januari 2019.


Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta hakan.runquist@visma.com, 070-9384084.

Dela på:

Län:

  • Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-01-04

Arbetsplats/placeringsort:

Lund

Kontaktpersoner:

Håkan Runquist

tfn: 0101 - 41 28 33

Adress:

Sambandsvägen 5 35194 Växjö