Visma Commerce AB

First Line Support till Visma Commerce

Är du serviceminded och tycker om att ha daglig kontakt med kunder med fokus på problemlösning? Vill du jobba tillsammans med skickliga kollegor i ett företag som kännetecknas av tillväxt och engagemang? Då ska du höra av dig till oss på Visma Commerce! Vi söker nu två First Line Support-medarbetare till vårt kontor i Linköping.

Om tjänsten
Som First Line supportmedarbetare har du fullt fokus på professionell kundservice genom att ge användarstöd för våra webbaserade information- och systemtjänster över telefon, webb och e-mail. Kompetenscenter i Linköping består av 18 medarbetare och är den verksamhet inom Visma Commerce som hanterar kundärenden som är kopplade till våra system inom upphandlings- och anbudsprocessen.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare några års erfarenhet från First Line Support och har avslutad gymnasieexamen. Du trivs med att lösa problem och har en god förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Rollen ställer höga krav på en god kommunikativ förmåga då du förmedlar hjälp till kund på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Starkt meriterande är om du även behärskar norska i tal och skrift. 

Som person är du positiv, teamorienterad och har en passion för service. I rollen som First Line support är det viktigt att du är prestigelös, engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Du är flexibel och trivs med en varierad och händelserik arbetsdag.

Varför Visma?
På Visma får du möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi erbjuder dig möjlighet att växa och utvecklas med bolaget, samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar. Vi har ett öppet klimat med högt i tak och en bra blandning i ålder, kön och bakgrund.

Din ansökan
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 31 januari 2019. Läs om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta rekryterande chef Annelie Sunnermalm, tfn: 010 141 31 91.

Dela på:

Län:

  • Östergötland

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-01-31

Arbetsplats/placeringsort:

Linköping

Kontaktpersoner:

Annelie Sunnermalm

mob: +46 72-1649645

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagensgatan 94 10026 Stockholm