Visma Consulting AB

Nu söker Visma Consulting en systemutvecklare i Skellefteå

Vi brinner för att skapa lösningar som hjälper våra kunder att digitalisera och effektivisera sina verksamheter. Just nu satsar vi starkt på infrastrukturella tjänster för integration och vi söker dig som vill vara med och hjälpa våra kunder att nå nästa nivå på sin digitaliseringsresa. Är du redo för nästa utmaning? Välkommen till ett bolag där innovation, engagemang och kundrelationer är i fokus!

Om rollen
I rollen som systemutvecklare arbetar du med integrationslösningar i vår egenutvecklade integrationsplattform CIS. Du kommer att delta från det att ett kundönskemål inkommer tills projektet är klart. Erfarenhet av integrationsbaserad utveckling är ett krav och du bör ha god kunskap och förståelse för tjänsteorienterad arkitektur. På Visma har vi ett brinnande intresse för teknik och du kommer tillsammans med våra mycket erfarna kollegor arbeta tillsammans med den allra senaste tekniken.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
Utveckla integrationer
Hjälpa våra kunder komma igång med olika typer av integrationer
Agera stöd för kunder som använder CIS

Om du känner igen dig i följande är du förmodligen perfekt för att bli en i vårt team

Du bör ha relevant utbildning inom IT eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. En eller flera av följande kunskaper är meriterande:

  • Kunskap och erfarenhet av att programmera Python
  • Kunskap och erfarenhet av SQL Server, Oracle, MySQL och MariaDB
  • Kunskap och erfarenhet av SOAP, Rest, XML, EDI och HTML

Arbetet sker inte bara inom Windows utan även Linux och andra plattformar.

För att lyckas i din roll behöver du brinna för teknik och gilla förändringar då Visma och även våra kunder förändras hela tiden.

Varför Visma Consulting?
Visma Consulting är en del av den framgångsrika Visma-koncernen. Hos oss är din utveckling lika viktig för oss som den är för dig. Vi erbjuder möjligheter att växa genom utmanande projekt, men också möjligheter till löpande certifieringar och utbildningar inom olika områden. Visma Consulting erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 20 januari 2019. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Arkitekt & Utvecklingschef Fredrik Karlsson, fredrik.karlsson@visma.com.

Dela på:

Län:

  • Västerbotten

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2019-01-20

Arbetsplats/placeringsort:

Skellefteå

Kontaktpersoner:

Fredrik Karlsson

Företagets hemsida:

http://www.visma.se/karriar

Adress:

Lindhagengsgatan 94 10026 Stockholm